Descoperire tragică în România. Au găsit-o moartă-n casă și n-au mai putut să o salveze

Descoperire tragică într-un județ din România. În prima noapte de iarnă, gerul de afară a înregistrat deja o primă victimă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Descoperire tragică într-un județ din România. În prima noapte de iarnă, gerul de afară a înregistrat deja o primă victimă.
S-a întâmplat în satul Românești, comuna Potlogi, Dâmbovița, unde vecinii au descoperit că o bătrână de 96 de ani și-a găsit sfârșitul carbonizată în casă.
Cel mai probabil, femeia încercase să se încălzească peste noapte. Din nefericire, casa în care locuia singură a ajuns cuprinsă de flăcări.
Vecinii au sesizat imediat flăcările și au sunat la numărul de urgențe.

fara descriere

Două autospeciale și un echipaj SMURD au sosit la fața locului, însă femeia nu a mai putut fi salvată.
Casa a fost parțial distrusă, însă cele mai mari avarii au avut loc în interiorul casei. Mobilierul, elevtrocasnicele și obiectele aflate în dormitorul în care femeia dormea, au ars complet.
Din primele investigații se pare că incendiu s-ar fi produs după ce bucăți de jar ar fi căzut pe materiale combustibile.

Un alt incendiu cumplit s-a petrecut în aceeași noapte și la Năvodari

fara descriere

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4:50 și a fost observat de un trecător care a sunat la 112, anunțând că arde Pescăria lui Ilie din Năvodari. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă  și 20 de pompieri. În momentul în care echipajele au ajuns șa fața locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați. Ardeau mai multe anexe ale pescăriei.

Flăcărie au fost localizate după aproape două ore. Focul a distrus barăci din lemne pe o suprafață de 500 metri pătrați și trei autoturisme. Pompierii au reușit să salveze 20 păsări și doi porci. Nu au existat victime, însă focul a produs pagube uriașe. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate