WOW

Descoperirea procurorilor în cazul învăţătoarei din Bihor care a murit după ce a mâncat o conservă de ton! Soţul ei este la Terapie Intensivă, în stare gravă

Doi soţi din comuna Bihoreană Tinca au ajuns la spital sâmbătă trecută după ce au mâncat o conservă de ton.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bărbatul care se simţea foarte rău a fost internat la Terapie Intensivă, iar soţia lui a fost externată. Luni, învăţătoarea Alina Ştiube a revenit la spital pentru că starea ei se agravase şi, câteva ore mai târziu, a intrat în comă şi a murit.

Soţul învăţătoarei este în continuare la Terapie Intensivă, iar medicii spun că este în stare gravă, cu prognostic rezervat.

„Se efectuează într-adevăr cercetări într-un dosar de moarte suspectă. Există mai multe informaţii care sunt verificate. Primele indicii relevă că e vorba de o intoxicare cu o substanţă chimică, o soluţie de deratizare. Aşteptăm rezultatele analizelor toxicologice, o procedură mai de durată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, citat de adevarul.ro.

„În data de 8 octombrie, ora 15, starea pacientei se agravează brusc şi se transferă la ATI în stare deosebit de gravă. S-au luat măsuri agresive de resuscitare specifice în astfel de cazuri, însă bolnava nu răspunde manevrelor terapeutice, decedând în data de 09 octombrie, la ora 11”, se arată într-un comunicat de presă al spitalului.

Alina Ştiube era învăţătoare şi director adjunct la Liceul Nicolae Jiga din Tinca, Bihor.

Galerie foto