Despărțire bombă în showbiz. Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio înainte de nuntă?

E despărțirea momentului în showbiz. Deși în urmă cu doar câteva săptămâni declarau că se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor: nunta, se pare că Ilie Năstase și Ioana vor ajunge mai degrabă în fața notarului, pentru a semna actele de divorț.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Despărțire bombă în showbiz. Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio înainte de nuntă?


In articol:

Cu toate că s-au cununat civil în luna aprilie a anului trecut și se pregăteau pentru marele eveniment care urma să aibă loc destul de curând, relația lui Ilie Năstase cu Ioana s-ar fi terminat chiar înainte de nuntă. Se pare că ei nu mai locuiesc împreună deja. 

Fostul teninsmen și actuala parteneră de viață s-ar fi despărțit, potrivit gurilor rele, din cauza faptului că Ilie Năstase ar fi călcat pe bec. Adevărul ar fi, însă, altul. Ioana susține că motivul real al divorțului ar fi agresivitatea verbală la care o supune mai mereu soțul ei. 

Citeste si: Cosmarul unei romance din Italia, infectata cu coronavirus: "Medicul mi-a spus ca-i pare rau"

Citeste si: Prima reacție a Marianei Moculescu după ce fostul ei soț a ajuns la spital, suspect de coronavirus

Ilie și Ioana Năstase, divorț înainte de nuntă?

După cinci mariaje și cinci copii, iar ea după două căsnici și un băiat, Ilie și Ioana Năstase vor ajunge după pandemie în fața notarului și nu în fața altarului, așa cum se așteptau mulți să îi vadă, spun surse din anturajul cuplului.

"Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie.

Despărțire bombă în showbiz. Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio înainte de nuntă?

Citeste si: Incredibil! Ce a spus Cezar Juratoni după ce i-a umplut fața de sânge războinicei Ema de la Survivor România! ”Mi-e foarte rușine. Nu am dat niciodată în viața mea într-o femeie, dar...”

Citeste si: La ce varsta si-a pierdut virginitatea Andreea Balan. Iubitul ei era un tip celebru

I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Nu mai sunt șanse de împăcare, Ioana e decisă să divorțeze ”, a spus un apropiat al celor doi, conform Click.

Despărțire bombă în showbiz. Ioana și Ilie Năstase și-au spus adio înainte de nuntă?

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate