Vedete

Despărțire bombă la Hollywood! Actrița celebră i-a spus adio iubitului

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, i-a spus adio iubitului, regizorul Vito Schnabel. Celebra actriță și-a făcut deja un nou iubit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

De la despărțirea de Johnny Depp, Amber Heard a bifat deja câteva relații. Primul cu care s-a cuplat Amber Heard după separarea de Johhny Depp a fost celebrul antreprenor Elon Musk, fondatorul și CEO-ul Tesla.

După despărțirea de Elon Musk s-a cuplat cu regizorul Vito Schnabel, căreia i-a spus recent adio, iar acum se află deja la a treia relație după divorțul de Johnny Depp. Potrivit presei internaționale, Amber Heard s-a cuplat cu regizorul de origine argentiniană Andy Muschietti, care s-a făcut deja cunoscut în întreaga lume datorită mai multor producții pe care le-a realizat, îndeosebi pentru filmul horror "Mama" (2013), ce are la bază un roman scris de Stephen King, "It".

Imagini cu Amber Heard și Andy Muschietti sărutându-se au apărut în presă, iar actrița a fost nevoită să confirme că se iubește cu regizorul argentinian. Amber Heard și Johhny Depp au fost căsătoriți între 2015 și 2017.

Galerie foto