Despărțire emoționantă la Exatlon! Semifinaliștii și-au luat rămas-bun de la finaliști

S-au stabilit cei 4 finaliști de la Exatlon sezonul 3. Aceștia sunt Andreea Arsine și Ion Surdu de la Faimoși și Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă de la Războinici.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Semifinaliștii care părăsesc astăzi competiția, Cătălina Șeicaru de la Faimoși și Andrei "Giubi" Boțoacă de la Războinici, și-au luat rămas-bun de la concurenții calificați în finala Exatlon sezonul 3.

"Am niște emoții... A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o în viața asta. Nu regret o secundă nimic din ce s-a întâmplat aici. Au fost momente foarte frumoase, dar și momente grele. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, echipei mele.

Vreau să o felicit pe Andreea că a reușit să se califice în finală. Merită, a trecut prin atâtea dueluri și a demonstrat că poate. Nu a fost ziua mea astăzi, nu regret nici că plec acasă, mă bucur că am reușit măcar să aduc un punct astăzi și nu am plecat atât de repede", a spus Cătălina Șeicaru.

"Chiar dacă am pierdut astăzi, am avut și am în continuare o stare bună astăzi. Am apucat să văd ambele vile. Cea mai tare aventură trăită până acum. M-am bucurat de toate momentele, am avut de toate, nervi întinși la maxim, când am izbucnit. Plec cu zâmbetul pe buze. A fost o victorie clară pentru Gabi și nu o contestă nimeni. A cernut și sita, am prins medalia de bronz, la mine, la motociclism, e foarte importantă.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de acasă care ne-au susținut, oamenilor din fața camerelor. Îi urez multă baftă lui Ion, că e colegul meu. Ne revedem acasă, eu voi ajunge primul, plec cu zâmbetul pe buze", a spus Andrei "Giubi" Boțoacă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate