Despărțire în showbiz-ul românesc! Ea a dat vestea: "Suntem destul de maturi să ne dăm seama că relația nu poate funcționa așa"

Despărțire în showbiz-ul românesc! Ea a dat vestea: "Suntem destul de maturi să ne dăm seama că relația nu poate funcționa așa"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Despărțire în showbiz-ul românesc! Mădălina Apostol și omul de afaceri Nick Rădoi au decis să se separe.

Mădălina Apostol a fost cea care a dat vestea că ea și Nick Rădoi, omul de afaceri care locuiește în Statele Unite ale Americii, nu mai formează un cuplu. Bruneta, bună prietenă cu Monica Gabor, a ținut să precizeze că a fost o decizie de comun acord, după ce amândoi au sesizat că relația lor nu mai funcționează așa cum și-ar dori.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au despărțit. Ea a dat vestea separării: "Suntem destul de maturi să ne dăm seama că relația nu poate funcționa așa" 

"Având în vedere ca am fost un cuplu asumat şi public, mă simt datoare să să anunţ că am luat decizia să ne continuăm vieţile separat. Suntem destul de maturi ca să ne dăm seama ca unele lucruri nu pot fi schimbate şi nu este corect faţă de niciunul dintre noi să fim implicaţi intr-o relatie, care, de fapt nu poate funcţiona asa. Nick Radoi îţi mulţumesc pentru iubirea, respectul si sprijinul pe care mi le-ai oferit in toti acesti ani şi cu siguranţă am învăţat multe lucruri de la tine.

Citeste si: Coșmar pentru Oana Lis: atacată de o haită de câini

Citeste si: Iancu și Alex Zănoagă, război din cauza Siminei: „Poate vin până la tine...”

Citeste si: Ana sau Simona? De cine îi place lui Rafaelo, cu adevărat! Concurentul a fost pus la colț: „Vreau o relație cu tine”

Ai insistat să-mi păstrez demnitatea, să lupt şi să schimb ce nu a fost bun la mine, iar pentru acest lucru te voi respecta forever. Sunt atât mamă, cât sşi femeie si la fel ca oricine, am nevoie de o viaţă normală şi de cineva prezent zi de zi lângă mine. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a scris Mădălina Apostol.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate