Vedete

Despartire-soc in showbiz! Cici ex-Sistem si horoscopista Amalia, colega de emisiune a lui Razvan si Dani, s-au separat! Cei doi dau acum o lupta teribila pentru copilul pe care-l au impreuna! EXCLUSIV!

Bomba in showbiz! Cici (ex-Sistem) s-a despartit de partenera lui de viata, horoscopista Amalia de la matinal, cu care lupta pentru custodia copilului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Amalia si Cici au impreuna un baietel de trei aniicon photo
Amalia si Cici au impreuna un baietel de trei ani
Cici a devenit cunoscut cu trupa Sistem
Cici a devenit cunoscut cu trupa Sistem
Fostul senator Ciprian Rogojan, in prezent consilier la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, s-a despartit recent de frumoasa Amalia, colega de emisiune a lui Razvan si Dani. Ce doi fosti soti dau, in acest moment, o lupta teribila pentru custodia micutului Luca Mihai, in varsta de 3 ani. Cici a cerut deja judecatorilor sa ramana cu cel mic, insa, deocamdata, acestia au decis ca baiatul sa locuiasca temporar la mama, pana la finalizarea procesului.
Frumoasa Amalia apare in fiecare dimineata la televizor
Frumoasa Amalia apare in fiecare dimineata la televizor

DEocamdata, cel mic a ramas la mama
DEocamdata, cel mic a ramas la mama
In acest moment, Cici isi poate vedea copilul doar cu program: marti si joi seara, doua weekenduri pe luna, cate o saptamana in fiecare vacanta si are dreptul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna cu Luca o data la doi ani. El trebuie sa-i plateasca Amaliei si o pensie alimentara reprezentand un sfert din venitul sau. Interesant este ca Cici a cerut judecatorilor sa-i interzica fostei partenere de viata sa posteze imagini cu Luca pe Facebook, insa ulterior a renuntat la aceasta cerere. De asemenea, cei doi parinti s-au pus de acord ca anul acesta, in mod exceptional, baiatul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna atat la mama, cat si la tata, pentru a nu-l influenta in mod negativ pe micut.

Cam asta a pierdut Cici
Cam asta a pierdut Cici
Cici si Amalia sunt impreuna din 2014
Cici si Amalia sunt impreuna din 2014

In varsta de 39 de ani, Ciprian Rogojan a mai fost casatorit de doua ori pana acum. Prima sotie a fost Georgiana Caita alias Caprioara, coregrafa de la "Dansez pentru tine”, cu care a fost insurat din 2008 pana in 2010. In 2012 s-a casatorit cu Ioana, fiica fostului Ministru al Economiei, Ion Ariton. A doua casatorie a durat mai putin de un an si jumatate. Luca este singurul copil al lui Cici.

Caprioara, prima sotie a lui Cici
Caprioara, prima sotie a lui Cici
Ioana Ariton, a doua sotie
Ioana Ariton, a doua sotie

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune