Despartire-soc in showbiz! Cici ex-Sistem si horoscopista Amalia, colega de emisiune a lui Razvan si Dani, s-au separat! Cei doi dau acum o lupta teribila pentru copilul pe care-l au impreuna! EXCLUSIV!

Bomba in showbiz! Cici (ex-Sistem) s-a despartit de partenera lui de viata, horoscopista Amalia de la matinal, cu care lupta pentru custodia copilului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierefara descriereFostul senator Ciprian Rogojan, in prezent consilier la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, s-a despartit recent de frumoasa Amalia, colega de emisiune a lui Razvan si Dani. Ce doi fosti soti dau, in acest moment, o lupta teribila pentru custodia micutului Luca Mihai, in varsta de 3 ani. Cici a cerut deja judecatorilor sa ramana cu cel mic, insa, deocamdata, acestia au decis ca baiatul sa locuiasca temporar la mama, pana la finalizarea procesului.fara descriere
fara descriereIn acest moment, Cici isi poate vedea copilul doar cu program: marti si joi seara, doua weekenduri pe luna, cate o saptamana in fiecare vacanta si are dreptul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna cu Luca o data la doi ani. El trebuie sa-i plateasca Amaliei si o pensie alimentara reprezentand un sfert din venitul sau. Interesant este ca Cici a cerut judecatorilor sa-i interzica fostei partenere de viata sa posteze imagini cu Luca pe Facebook, insa ulterior a renuntat la aceasta cerere. De asemenea, cei doi parinti s-au pus de acord ca anul acesta, in mod exceptional, baiatul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna atat la mama, cat si la tata, pentru a nu-l influenta in mod negativ pe micut.

fara descrierefara descriere
In varsta de 39 de ani, Ciprian Rogojan a mai fost casatorit de doua ori pana acum. Prima sotie a fost Georgiana Caita alias Caprioara, coregrafa de la "Dansez pentru tine”, cu care a fost insurat din 2008 pana in 2010. In 2012 s-a casatorit cu Ioana, fiica fostului Ministru al Economiei, Ion Ariton. A doua casatorie a durat mai putin de un an si jumatate. Luca este singurul copil al lui Cici.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate