Destin frânt! A murit la 32 de ani, după ce doctorii i-au spus că e prea tânără ca să aibă o asemenea boală! Trei fetiţe au rămas orfane

O tânără în vârstă de 32 de ani s-a stins din viaţă lăsând în urmă trei fetiţe şi o mamă sfâşiată de durere. Ea a fost diagnosticată cu două forme de cancer, care au măcinat-o teribil.

Autor: T.S.
 
Nicole, o tânără de 32 de ani, a fost diagnosticată cu două forme de cancer în fază terminală- cancer de colon şi de ficat, iar în ciuda eforturilor medicilor, aceasta n-a supravieţuit. 
 
În urma tragediei, mama tinerei vrea să atragă un semnal de alarmă pentru tineri. Femeia spune că atunci când a început să se simtă rău, aceasta a slăbit şi a început să aibă simptome precum balonare, constipaţie şi prezenţa sângelui în scaun, dar când a mers la
doctor şi i-a spus ce simptome are, acesta i-a spus că ea e prea tânără ca să aibă cancer de colon şi i-a pus diagnosticul de colon iritabil.

 

Deşi a cerut sfatul şi altor medici, ea nu a primit diagnosticul corect. Nicole era însărcinată cu al treiea copil şi a aflat că are cancer când a făcut o ecografie, iar medicii i-au depistat o tumoare la ficat. După încă o ecografie, a fost diagnosticată cu cancer colorectal metastazic.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies