Destinul senzațional al avocatului rupt în bătaie de Pepe! Ce lovitură a dat bărbatul, la două zile după ce artistul și-a anunțat divorțul! EXCLUSIV

Dacă Pepe trece printr-o perioadă neagră, după ce și-a anunșat divorțul de Raluca Pastramă, nu același lucru se poate spune despre avocatul pe care cântărețul l-a băgat în spital acum 15 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

În 2005, Pepe snopea în bătaie un tânăr avocat, pe motiv că acesta l-ar fi agresat, într-un local, pe nepotul său. Bătaia s-a lăsat cu spitalizare și cu un proces de răsunet, în urma căruia solistul a trebuit să plătească despăgubiri consistente.

Când Pepe o ducea de minune, avocatul ajunsese la pământ


In articol:

După acest episod cu totul ciudat în existența unui artist, cei doi au avut destine antagonice. Pepe a avut o traiectorie ascendentă, a avut parte de succes și bani, în timp ce Andrei a dus-o tot mai rău.

andrei condoianis
Avocatul a ajuns la spital cu nasul rupt și multiple contuzii[Sursa foto: captură Antena 1]

La un moment dat, bărbatul a ajuns să fie exclus din Baroul București pentru neplata cotizației anuale și își deschisese o afacere cu piese auto de cartier.

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Tradiția s-a păstrat și în 2020, un an foarte prost pentru Pepe. Cântărețul a fost lovit și pe plan profesional, odată cu venirea pandemiei, dar și pe cel personal, cu divorțul de Raluca. Andrei, pe de altă parte, a dat lovitura.

Reprimit în barou cu două zile după ce Pepe a anunțat că divorțează

În urmă cu o săptămână și jumătate, Andrei C. a fost reprimit în Baroul București, fiind scutit de examen, doar pe baza ”avizelor favorabile acordate de consiliile barourilor”. Decizia a fost luată pe 4 noiembrie, în cadrul ședinței Consiliului Uniunii Avocaților din România. Întâmplător, cu două zile înainte, Pepe își anunța public divorțul. Mai trebuie menționat faptul că Andrei C. este avocat definitiv din anul 2001, însă el își pierduse doar calitatea de membru al baroului.

pepe
Pepe a practicat boxul în tinerețe

Victima lui Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și și-a deschis deja propriul cabinet individual de avocatură, undeva în sectorul 6 al Capitalei.

Citeste si: Pepe nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timp ce interpreta o piesă. Artistul suferă enorm după despărţirea de Raluca Pastramă

Citeste si: Cu cine s-a iubit Raluca Pastramă înainte să-l cunoască pe Pepe? Artistul, convins că bruneta era "domnișoară"

Pepe l-a băgat în spital pe avocat în 2005

Pe 19 aprilie 2005, Pepe și fratele lui Miguel, l-au agresat băgat în spital pe Andrei C, pe motiv că acesta îl lovise cu câteva ore înainte pe nepotul lor de 14 ani. Cei doi agresori au fost condamnați la închisoare cu suspendare, iar Pepe a trebuit să-i plătească victimei sale 25.000 lei. Banii au ajuns în contul victimei abia după 9 ani și doar în momentul în care Pepe a ajuns să fie executat silit.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Apare o nouă monedă! Când se va putea plăti cu noul euro

Rețetă tradițională care a devenit vedetă la Chefi la Cuțite: Ostropel de pui cu mămăliguță. Iată cât se simplu se prepară

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe! "Se vor împăca"

Suma colosală pe care Pepe și Raluca Pastramă vor trebui să o împartă la partaj! Despre câți bani este vorba

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies