Detalii de ultimă oră din spitalul unde este internat Busu! Purtătorul de cuvânt a vorbit despre procedură şi condiţiile în care a fost operat

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Florin Busuioc a suferit un infarct, marţi seară, în timpul unui spectacol susţinut în Craiova. Actorul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraş, deoarece starea medicală şi vremea nu au permis să fie dus la Bucureşti. 
 
"Este o procedură complexă, la care participă toată echipa, nu doar o persoană. Toată echipa se asigură ca starea pacientului este una bună. 
 
 
Echipa a fost sufientă, medicii au reuşit să alcătuiască o echipă, medicii nu au fost la prima intervenţie de acest gen. Sunt medici cu experienţă. Centrul a fost dotat corespunzător pentru genul asta de operaţie, însă personalul medical nu este suficient pentru acest gen de intervenţii.", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti din Craiova, Cristina Geormăneanu.
 

 

 
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent.
 

Busu a fost operat de un medic viitor şomer

 
Medicul şef al Secţiei de Cardiologie din Craiova este ironizat pe Facebook de un alt doctor pentru că avea telefonul închis, deşi era nevoie de el.
 
„Singurul medic şef pe cardiologie intervenţională doarme. (…) E timpul lui, ştim, dar trebuie să salvăm un om”, a scris doctorul Vasi Rădulescu.
 
Teodora Argint - corespondent Stirile Kanal D
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate