Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Citeşte o declaraţie cutremurătoare despre artist!

Jador, detalii neştiute din viaţa lui! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Jador nu este doar un concurent de la Puterea Dragostei ci şi un artist foarte cunoscut şi iubit pentru care familia, muzica şi fanii sunt pe primul loc. La doar 25 de ani, tânărul se poate lăuda cu o carieră de invidiat, sute de mii de admiratori, concerte pe bandă rulantă, atât în ţară cât şi în străinătate, şi contracte de imagine la care alţii doar visează.

Ei bine, şi dacă pe mulţi tineri i-ar copleşi poate un astfel de statut, care vine cu multe privilegii atât de natură financiară cât şi socială, protagonistul nostru nu face parte din această categorie. El nu a uitat de unde a plecat, nu s-a îndepărtat de credinţa care i-a fost insuflată de familie şi are o sensibilitate aparte faţă de copiii sărmani. Solistul nu ocoleşte oamenii fără adăpost, cum poate mulţi o fac. Dimpotrivă! Jador vorbeşte cu ei dacă este abordat, le ascultă poveştile şi mereu îi ajută cu bani sau cu haine.

 

fara descriere

Detalii neştiute din viaţa lui Jador! "Voi nu ştiţi de câte ori a ajutat oameni sărmani" 

"Jador este într-adevăr un bărbat vulcanic care spune mereu ceea ce gândeşte, iar sinceritatea din păcate nu este apreciată la adevărata ei valoare în ziua de astăzi. Apropiaţii lui ştiu însă că el are un suflet extraordinar. Niciodată nu întoarce spatele dacă poate să ajute şi are o sensibilitate aparte pentru copiii fără posibilităţi materiale.

Citeşte declaraţia integrală pe kfetele.ro

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate