Detaliul din fotografia de la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte! Toți fanii au râs: „Vai de capul meu! V-a zis Brigitte să nu mai beți alcool”

Un fană a observat un detaliu amuzant în fotografia publicată de Florin Pastramă. Ce s-a întâmplat la nunta lui cu Brigitte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Florin Pastramă este în culmea fericirii de când a devenit soțul lui Brigitte. El și bruneta s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune și, cu toate că nimeni nu crede că relația lor va dura, odată întorși în București, ei au decis să se căsătorească. După cununia civilă a urmat și o ceremonie în biserică, bruneta dorindu-și foarte mult să se cunune religios cu bărbatul pe care îl iubește.

În urmă cu doare câteva zile, Florin Pastramă a publicat pe pagina lui de Instagram mai multe fotografii de la nunta fastuoasă de a cărei organizare s-a ocupat cel mai mult soția lui.

fara descriere

„7 IULIE 2019
Această zi specială din viața noastră am vrut să fie asemenea sentimentelor curate pe care le purtăm unul pentru celălalt. A fost o zi în care ne-am bucurat de binecuvântarea relației în fața Domnului și ne-am bucurat să împărtășim aceste clipe cu cei dragi noua. Mulțumim părinților spirituali Tripona și Călin Murgu, Lizeta Haralambie și Sorin Cărbunaru”, a scris Florin Pastramă în dreptul imaginilor.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Au fost fotografiați împreună, la UNTOLD

Detaliul observat de fani într-o fotografie de la nuntă

Florin Pastramă a vrut ca tradițiile pe care și familia lui le urmează să-și facă loc la nunta grandioasă cu Brigitte. Chiar dacă bruneta nu a fost de acord cutoate dorințele lui, iar nunta părea la un pas să nu mai aibă loc din cauza discuțiilor în contradictoriu dintre viitorii miri, ei au găsit o cale de mijloc.

Una dintre tradițiile care au fost respectate a fost pergătirea mirelui acasă la familie, înainte de petrecere. Într-una dintre imagini, un apropiat îl bărbierește cu un briceag pe Florin Pastramă. Ce au observat fanii este că soțul lui Brigitte era deja îmbrăcat în costum.

„Cum să te tunda și să-ți aranjeze barba cu costumul de mire pe tine???? Vai de capul meu... V-a zis Brigitte să nu mai beţi alcool😂😂😂 Ea știe ce zice 😂😂😂😂”, a scris o fană pe pagina lui Florin.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate