Detaliul pe care l-au observat fanii în fotografia lui Carmen de la Sălciua: „La banii tăi, mi-aş căuta altă manichiuristă”

Mniciuhiua lui Carme d la Sciua a fost riticatăde o admiratoare.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Popularitatea lui Carmen de la Sălciua a crescut mult în ultima perioadă, ea bucurându-se de un succes enorm. Melodiile lansate de ea ajung în top mai repede decât se aşteaptă iar, iar fanii îi urmăresc activitatea îndeaproape. 
 
Faima vine însă şi cu sacrificii. Pentru că ştie că toată lumea aste cu ochii pe ea, frumoasa brunetă face tot posibilul să arate impecabil tot timpul.
Unul dintre aspectele la care ea este foarte antentă este manichiura pe care le-o şi arată fanilor imediat ce părăseşte salonul. 
 
 
Recent Carmen a publicat o fotografie cu unghiile ei, mulţumindu-i manichiuristei pentru treaba bună pe care a făcut-o. O parte din fani, însă, nu i-au împărtăşit entuziasmul. Unii i-au spus că modelul ales este exadgerat, dar au fost imediat contrazişi de cei care le-au explicat că alege modele excentrice, care nu se potrivesc oricui, tocmai pentru că este cântăreaţă. 
 
O fană, însă, a criticat-o pe manichiurista lui Carmen, îndemnând-o pe aceasta să meargă la alt salon. „Nu stie sa iti pună fain gelul pe unghie, ţi-a atins cuticula în multe locuri, cuticula nu e tăiată bine, nu e împinsă, la banii tai mi-aş căuta altă manichiuristă, care ştie ce face”
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil! Un cântăreţ de cor s-a prăbuşit pe scenă în timpul spectacolului! Reacţia colegilor pare desprinsă din filme VIDEO

Terifiant! Anca Pop şi-a prevestit moartea? Imaginea din telefon care a stat ascunsă până acum

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies