Detaliul pe care l-au sesizat fanii Ralucăi, concurenta de la ”Puterea Dragostei”: ”Ricardo nu a intrat pentru tine”

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei„, primește zilnic sute de mesaje de la admiratorii ei, dar o parte dintre ele au legătură cu relația pe care o are acum.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ricardo a intrat în Casa Puterea Dragostei pentru a avea o relație frumoasă alături de Raluca. Fiind ieșită dintr-o relație, cuplul pe care l-a format alături de fostul concurent Adrian, Raluca a fost foarte timidă și emoționată, atunci când Ricardo a intrat în Casa Fetelor. Chiar dacă cei doi sunt foarte bucuroși acum, împreună, fanii Ralucăi i-au trimis acesteia mesaje prin care îi spun că Ricardo nu ar fi alesul ei, iar cu Adrian ar fi făcut un cuplu potrivit.

fara descriere

Citeste si: Andreea Mantea are un corp de invidiat! Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” ar înnebuni orice bărbat

”Stai relax că reintră Adrian și să ne povestească detaliile cum a fost de Revelion”, „EȘti o fată minunată, dar nu alături de Ricardo, se vede că nu vrea ceva serios cu tine!!!!”, ”Cea mai frumoasă și cea mai inteligentă fată din competiție! Tu și None sunteți favoriții mei!”, ”Sincer să-ți spun Raluca, dar fără supărare cred că tu și Adrian o să formați iar un cuplu„, ”Îți stă bine cu Ricardo, dar nu vreau să mint, erai mult mai frumoasă lângă Adrian, și te potriveai mult mai bine cu el..”, ”Raluca, ai grijă, Ricardo nu a intrat pentru tine, ci pentru Simina, ai fost doar un pretext”, sunt doar o parte din mesajele pe care Raluca le-a primit la fotografiile de pe social media.

Citeste si: Halucinant! Un zidar din Gruiu s-a dat drept medic stomatolog! E scandalos cum arăta cabinetul lui

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate