Detectivi particulari, angajați să afle adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu?! Aceștia trebuie să descopere dacă accidentul a fost provocat

Tot mai multe semne de întrebare legate de moartea lui Răzvan Ciobanu apar în spațiul public.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Moartea lui Răzvan Ciobanu rămâne învăluită în mister. Designerul a povestit în mai multe rânduri că primește mesaje de amenințare, credea că este urmărit iar casele lui au fost sparte de mai multe ori în ultimele luni. Chiar și împrejurările producerii accidentului: viteza excesivă, impact la peste 120 km/h după 850 metri prin câmp pot fi considerate cel puțin ciudate.

Conform unor surse din anturajul pe care l-a avut Răzvan Ciobanu, câțiva apropiați ai acestuia au angajat o firmă de detectivi privați pentru a afla cât mai multe informații concrete care să ducă la aflarea adevărului sau măcar la înlăturarea suspiciunii că la mijloc ar fi fost o mână criminală. Agenții privați și-ar fi intrat deja “în pâine”, au vizitat la locul accidentului și au început să culeagă informații, obiectivul fiind acela de a afla dacă accidentul a fost sau nu provocat. ”Operațiunea” ar fi primit, se pare, și avizul familiei lui Răzvan Ciobanu.

La mai bine de o săptămână de la moartea lui Răzvan Ciobanu, detaliile legate de stadiul cazului nu au fost făcute publice de polițiștii care se ocupă cu ancheta. Filmările de pe camerele de supraveghere apărute în spațiul public nu au făcut decât să încurce și mai mult ițele acestui caz. Pe de altă parte, la înmormântare, părinții designerului au părut de-a dreptul copleșiți de durere iar apropiații care au participat la priveghi au povestit că în acel moment aceștia nu păreau să ia în calcul o altă variantă decât cea a unui nefericit accident.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate