Dezamagire totala pentru fanele lui "Suleyman Magnificul". Actorul, de nerecunoscut. Intr-o aparitie recenta este vizibil imbatranit si neingrijit. Cum arata ACUM

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Halit Ergenç, actorul care a interpretat rolul principal in serioalul turcesc "Suleyman Magnificul", este complet transformat la doi ani de la difuzarea originala a serialului in Romania.
Halit Ergenç a mai imbatranit putin, a caruntit, iar cel mai recent film pentru care filmeaza ii cere sa aiba un look neingrijit. In pozele facute publice cu putin timp in urma, Halit Ergenç pare un alt om. Multe fane vor ramane dezamagite, insa, trebuei sa stie ca e vorba doar de un alt rol.

Halit Ergenç, actorul care a interpretat rolul principal in serioalul turcesc "Suleyman Magnificul", este complet transformat la doi ani de la difuzarea originala a serialului, in Romania.

(FOTO! Cum arata azi actorul din "Suleyman Magnificul"! Iata cu ce se ocupa in prezent Halit Ergenc, cel care l-a interpretat magistral pe marele sultan turc)

Halit Ergenç a mai imbatranit putin, a caruntit, iar cel mai recent rol pe care-l interpreteaza ii cere sa aiba un look neingrijit.

fara descriere

In pozele facute publice cu putin timp in urma, Halit Ergenç pare un alt om. Multe fane vor ramane dezamagite, insa, trebuie sa stie ca e vorba doar de un alt rol.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate