Dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru: “M-am născut mort. Nu mai mişcam, m-au aruncat pe o tablă acolo şi au zis că sunt mort”

Fanii au aflat despre o dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că este o dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru. Născut pe 14 noiembrie 1956, Muraru a avut prima cumpănă a vieţii încă din momentul în care a venit pe lume. “Spuneţi că v-aţi născut la ţară?”, a fost întrebat Muraru de reporterul de la site-ul life.ro. “De fapt m-am născut la Piatra Neamţ, mort”, a dezvăluit actorul de la Teatrul de Revistă. (vezi de ce a lipsit Vasile Muraru de la parastasul Stelei Popescu)

Dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru: "S-a chinuit maică-mea, a început travaliul la comună şi a ajuns la oraş"

“Păi s-a chinuit maică-mea, a început travaliul la comună şi a ajuns la oraş. Părinţii mei erau foarte tineri, aveau 19 ani amândoi. Au decis să o opereze pe maică-mea, să-i facă cezariană şi după operaţie, de oboseală, eu nu mai mişcam, m-au aruncat pe o tablă acolo şi au zis că sunt mort. A venit o doamnă doctor care nu ştiu cu ce mi-o fi dat, ce mi-a făcut, că am început să orăcăi.”, a mai spus Muraru.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate