Vedete

Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea artistei! Malina Olinescu si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu" Cine a dezvaluit marturisirea terifianta?

Malina Olinescu s-a sinucis influentata de gestul Madalinei Manole. Dezvaluirea a fost facuta de scriitorul Dan Silviu Boerescu intr-o carte despre moartea artistei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea artistei! Malina Olinescu si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu" Cine a dezvaluit marturisirea terifianta?icon photo
Malina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011, la un an si jumatate dupa ce Madalina Manole a fost gasita moarta in casa ei din Otopeni. Ca si in cazul Madalinei, moartea Malinei a nascut mai multe ipoteze, in conditiile in care ea a cazut de la balconul blocului in care locuia, iar in sangele sau a fost gasita o cantitate mare de alcool etilic si Midazolam. In aceste conditii, legistii au stabilit ca interpreta nu era foarte lucida in momentul in care a cazut de la balcon. Nici pana azi nu se stie daca cantareata s-a sinucis, a cazut accidental sau a fost „ajutata” sa moara.(Citeste si: O cunoscuta spiritista sustine ca Malina nu s-a sinucis)

Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea artistei! Malina Olinescu si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu" Cine a dezvaluit marturisirea terifianta?
In volumul „Malina Olinescu, misterele si neconcordantele unei sinucideri anuntate” lansat de Dan Silviu Boerescu in colectia „Destine controversate” apare marturisirea regretatului Titus Munteanu, fost mentor al Malinei la „Scoala Vedetelor”. Acesta a stat de vorba cu Malina la cateva zile dupa moartea Madalinei, iar aceasta i-a facut o marturisire terifianta.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune