Dezvăluire șoc! Roxana a fost îndrăgostită de grecul Alexander de la bun început! Cine a spus că Andy a fost doar un moft pentru femeie la Puterea dragostei EXCLUSIV

Hamude a povestit că Roxana de la Puterea dragostei a fost atrasă de Alexander cu adevărat, încă de la venirea la Istanbul

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Idila dintre Roxana si Alexander la Puterea dragostei a fost privită în fel și chip de concurenții din casă de-a lungul timpului!

Astfel, dacă, initial, s-a crezut că povestea lor este doar praf în ochi sau concret o decizie a frumoasei femei de a-l face gelos pe iubitul său Andy, cel cu care a făcut un cuplu la începutul competiției amoroase, ei bine, odată cu trecerea săptămânilor, viziunea tuturor s-a schimbat. Mai mult, s-a mers pe ideea că Roxana este îndrăgostită cu adevărat de concurentul din Grecia, iar mesajele ei si sărutul pasional au cântărit enorm în formarea unor opinii.

Pe de altă parte, în mod surprinzător, în urmă cu câteva zile, Roxana a ținut să lămurească public ce simte pentru Alexander și să nu mai existe speculații.”Am fost atrasa fizic foarte mult de el, o atracție foarte puternică, dar asta nu înseamnă că am fost îndrăgostita cum am crezut eu în mintea mea. Am vrut sa lamuresc acest aspect! Fiecare acum pe drumul sau, separat! Sper ca v-am lamurit si m-ati inteles!", a scris tânăra pe contul ei de socializare.

Citeste si: Un austriac s-a spânzurat la Buzău! În urma lui a rămas doar un bilet de adio

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu Răzvan Simion! Nimeni nu se aștepta să recunoască: „Îi bag degetul în...”

Citeste si: Bombă în showbiz! Mel B a dezvăluit că s-a culcat cu una dintre colegele sale din trupa Spice Girls: „O să mă urască”

fara descriere

Roxana are sentimente reale pentru Alexander la Puterea dragostei! ”A sperat că, poate, într-o bună zi, vor fi împreună”

Declarațiile frumoasei femei nu coincid însă, așa cum spuneam, cu părerile colegilor din casă! Drept dovadă, recent eliminat din competiție, Hamude le-a spus reporterilor WOWbiz.ro în exclusivitate că Roxana are sentimente reale pentru Alexander la Puterea dragostei! ”Eu cred că îl plăcea peg rec de la bun început, dar nu a vrut să recunoască. Poate, tocmai de aceea, a și comunicat cu el, a sperat că, poate, într-o bună zi, vor fi împreună! E adevărat, a fost cu Andy într-o perioadă, dar cine știe dacă nu era doar un moft de al ei! Vom lăsa însă vremea să treacă și vom vedea ce se va întâmpla. Roxana este o fată deosebită”, a declarat striper-ul pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate