Vedete

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”

Medicul de la salvare a spus tot ce s-a întâmplat în locuinţa regretatului jucător

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Ilie Balaci a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, la Craiova! În vârstă de 62 de ani, marea vedetă a gazonului din anii’80 a închis ochii pentru totdeauna în locuinţa lui din Bănie, în urmă unui stop-cardiac păcătos!

Mulţi au spus, la câteva ore după deces, că “Minunea blonda”, aşa cum îl alintau suporterii olteni, ar fi decedat din cauza unor erori medicale, dar doctorul de pe salvare contrazice toate teoriile false. (intra sa vezi imagini exclusive de la cimitir, de la inmormantarea lui Ilie Balaci)

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”

“Noi am făcut nouă minute pe drum, de la sediul nostru la locuinţa mamei sale! Iar apelul s-a dat la 9:38 parcă, sau 9:39, nu-mi amintesc exact. Am fost cu o ambulanţă tip C2, utilată cu tot ce aveam nevoie pentru un asemenea caz şi am intervenit imediat”, a dezvăluit Traian Magala în Gazeta Sporturilor!

Ilie Balaci a fost găsit mort în hol! Care este adevărul despre decesul lui neaşteptat! "Nu mai avea puls si nu ii mai batea inima"

Mai mult, medicul a spus şi în ce condiţii l-a găsit pe regretatul jucător în casă. “Domnul Ilie Balaci era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament! Mamă dânsului era la bucatarie. Nu mai avea puls şi nu îi mai bătea inima!”, a declarat doctorul Traian Magala, apoi a specificat şi faptul că toate procedurile de resuscitare pe care le-a făcut au fost corecte, însă numai Dumnezeu ar mai fi putut face o minune pentru Balaci duminica!

Citeste declaratia integrala pe stirilekanald.ro

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune