Dezvăluire uluitoare! Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador! ”I s-au rupt pantofii într-o gală și i-au dat teneși de fete”!

Simina de la Puterea dragostei a povestit ce i s-a întâmplat lui Jador într-o gală importantă din show

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu Alex Zănoagă, tânărul de la cae așteaptă și un copil în curând. Însă, în timp ce Simina este însărcinată și își face planuri de nuntă și botez, Jador nu contenește să o atace atât pe ea cât și pe soțul său de fiecare data când are ocazia.

fara descriere

Simina s-a supărat că a fost atacată de Jador după cununia cu Alex Zănoagă

Deși inițial a spus că nu mai vrea să audă de Simina, că și-a luat gândul de la ea după ce a aflat că este însărcinată și s-a măritat, Jador a tot continuat să o atace pe fosta lui iubită.

”Nu îl înțeleg deloc. După cununia mea cu Alex, a făcut un story în care mi-a urat numai lucruri bune, a vorbit foarte frumos, chiar am rămas impresionată de cuvintele lui. Nu îmi venea să cred ce se petrece! Dar.. ce să vezi? Imediat ce a reintrat în emisiune, omul a luat-o iar pe arătură și a făcut o serie de afirmații urâte despre cununie, despre tot ce mă privește, și m-a deranjat, motiv pentru care i-am dat o replică dură, însă meritată”, a declarat Simina, zilele trecute, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, afirmații fierbinți în public: „Mergem să ne dăm trupul unul altuia!”

Citeste si: ȘOCANT!  Simina îi dă lovitura de grație Biancăi de la Puterea Dragostei. Ce a putut să spună bruneta despre cuplul pe care fosta ei rivală îl face acum cu Livian! ”Nu vor fi împreună”

Citeste si: Șoc în familia Siminei de la Puterea dragostei! S-a internat în spital si va fi operată imediat! ”Ne-am speriat cu toții”! Declaratii exclusive

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei îl ironizează pe Jador! ”Ar fi apărut în șosete în gală”

Mai mult, bruneta a mai ținut să îi mai dea o lovitură. Astfel, Simina de la Puterea dragostei îl ironizează pe Jador printr-o dezvăluire șoc făcută, în premieră pentru WOWbiz.ro! ”Jador și-a rupt pantofii lui de valoare într-o gală, la Istanbul. A fost amuzant să vedem totul, noi, concurenții. Îmi aduc aminte că, imediat, cei din producție i-au adus o pereche de teneși de fete de la recuzită, numărul 39!!! Inițial, el nu a vrut să îi încalțe, dar nu a avut încotro, căci, altfel, ar fi apărut în emisiune în șosete. Ce să zic, s-a chinuit un pic...dar asta a fost”, a spus râzând Simina la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate