Vedete

Dezvăluiri cutremurătoare de la divorţul Mădălinei Manole: ”Îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului!”

Avocata Paula Iacob a reprezentat-o pe Mădălina Manole la divorţul vedetei de compozitorul Şerban Georgescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Dezvăluiri cutremurătoare de la divorţul Mădălinei Manole: ”Îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului!” icon photo

Cunoscuta cântăreaţă Mădălina Manole, care s-a sinucis la 43 de ani, chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010, a fost măritată prima dată cu compozitorul Şerban Georgescu. La divorţul de Şerban, ”fata cu părul de foc” a fost reprezentată în instanţă de reputata avocată Paula Iacob, care a povestit la un moment dat câte ceva din culisele despărţirii.

Mădălina era foarte sensibilă, mult prea sensibilă. Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. "Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!..." Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri", a povestit în Ziarul Ring celebra Paula Iacob, decedată în octombrie 2015.  

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune