Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile de viaţă ale torţionarului Alexandru Vişinescu: A fost bruscat şi hrănit cu seringa cu apă şi ceai

Alexandru Vişinescu şi-a petrecut ultimele zile din viaţă imobilizat la pat în Spitalul Jilava

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Alexandru Vişinescu şi-a petrecut ultimele zile din viaţă imobilizat la pat în Spitalul Jilava, au precizat pentru MEDIAFAX, surse mediul penitenciar, care arată că el a fost hrănit cu seringa cu apă şi ceai. În detenţie, unul din deţinutii care-l îngrijeau era şi unul ce obişnuia să-l bruscheze.

Potrivit unor surse din mediul penitenciar, în ultimele zile din viaţă ale lui Alexandru Vişinescu, acesta a fost imobilizat la pat în Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost hrănit cu seringa, primind doar ceai şi apă, au declarat pentru

MEDIAFAX surse din mediul penitenciar.

De asemenea, în perioada în care a stat în detenţie, Alexandru Vişinescu nu se putea hrăni şi deplasa singur, de aceea torţionarul avea un asistent personal lângă el, ales din rândul deţinuţilor. Asistentul primea zile câştig pentru ajutorul acordat lui Vişinescu, el având mai multe astfel de ajutoare. Sursele citate au precizat că unul dintre aceşti asistenţi era şi unul care obişnuia să îl înjure şi să îl bruscheze pe Vişinescu.

 

Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit zilele trecute la vârsta de 93 de ani, la Spitalul Penitenciar Rahova, acesta executând o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru infracţiuni contra umanităţii.

Alexandru Vişinescu a fost transferat la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a suferit o operaţie de splină, în luna octombrie, la Spitalul Bagdasar Arseni. Aici a decedat luni, ora 14.34,

la vârsta de 93 de ani.

"Luni, 05.11.2018, în jurul orei 13.00, personalul medical al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane aflate în custodie, concomitent fiind solicitat sprijinul serviciului unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de personalul specializat, decesul persoanei în cauză a fost declarat în jurul orei 14.30. Aceasta se afla în evidenţa unităţii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti, INML Bucureşti", se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Vişinescu a suferit, la începutul lunii octombrie fracturi costale şi ruptură de splină, iar o anchetă internă din închisoare a arătat că a fost vorba de leziuni provocate de o căzătură, nu de lovituri.

sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul care l-a operat pe Busu a făcut primele declaraţii: "Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, din păcate..."

Directorul Spitalului Craiova, declaraţii uimitoare despre starea de sănătate a lui Busu: "Momentul critic..."

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

SE RENUNȚĂ masiv la WhatsApp! Aplicația pe care au trecut 25 de milioane de oameni în doar câteva ore

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies