Dezvaluiri din culisele show-ului "Vocea Romaniei"! Ce spun altii despre Aurel Niamtu, concurentul care s-a razboit cu Brenciu. "Se lauda ca el are 10.000 de voturi asigurate!" Vezi care au fost cuvintele care l-au suparat cel mai tare pe Horia

Desi a trecut mai bine de o saptamana de cand a parasit "Vocea Romaniei", unde a intrat in conflict cu Horia Brenciu, Aurel Niamtu, cel mai varstnic concurent din aceasta editie, continua sa starneasca controverse.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAurel Niamtu este vaduv, are 64 de ani si o situatie financiara precaraDe vina se pare ca este comportamentul fostului concurent, acesta fiind acuzat de persoanele cu care a intrat in contact pe parcursul participarii sale in show-ul de la Pro TV de aroganta maxima.

In culisele de la "Vocea", concurentii s-au impartit in doua tabere: pe de-o parte cei care l-au tratat pe vasluianul de 64 de ani cu respectul cuvenit varstei, in timp ce altii nu se mai abtin si povestesc pe sleau cum se purta barbatul la antrenamente, cu restul concurentilor, dar si cu echipa show-ului care avea sarcina sa il ajute sa se pregateasca. fara descriereIn prima gala live, Aurel Niamtu a fost ales in detrimentul lui Romeo Zaharia, un concurent sprijinit de un grup mare de artistiConform unor surse de pe platoul de filmare, Aurel Niamtu se contra si cu colegii sai, si cu juratii. "Era foarte arogant cu colegii sai. Spunea ca el are 10.000 de voturi asigurate si oricum o sa fie primul in topul favoritilor si va trece de etapa. In conditiile in care toti se antrenau, vorbele acestea erau descurajatoare pentru ceilalti. Era arogant, se credea superior tuturor si nu primea sfaturi. fara descriereHoria Brenciu a intrat in clinciuri cu Niamtu la Vocea RomanieiCu Horia Brenciu se lua mereu in baza, iar cand acesta ii sugera sau incerca sa ii zica ceva, pe parte profesionala, el comenta pe fata. I-a spus lui Brenciu: "Tu sa o inveti pe fiica-ta, nu pe mine, ca eu am o varsta". Isi pusese rington la telefon cu melodia de la "Vocea", iar cand il apela cineva auzeai "E Vocea Romaniei!", ne-a relatat o persoana apropiata concurentilor.

Aurel Niamtu a fost eliminat saptamana trecuta.

Eliminarea lui Romeo Zaharia de la "Vocea Romaniei" a incins spiritele."E un batran nesimtit, obraznic, cu o voce comuna!" Vezi cine spune asta despre un concurent

"Horia Brenciu nu stie sa cante romaneste! Nu dau doi bani pe el!" Concurentul de la Vocea Romaniei continua razboiul inceput duminica seara in direct, la PRO TV!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate