Dezvaluiri din puscaria Jilava: Dan Diaconescu are mai nou un coleg de celula celebru! Cei doi fac calcule optimiste cu privire la eliberare! Despre cine e vorba? EXCLUSIV

Dorin Cocos a devenit partener de cantonament cu parintele OTV-ului, formand o echipa respectabila in inchisoarea de la marginea Bucurestiului.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

La jumatatea lui octombrie 2016, omul de afaceri a fost gasit vinovat pentru trafic de influenta si spalare de bani, instanta dispunand in cazul lui confiscarea a 9.000.000 de euro si 2,4 ani inchisoare, sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind definitiva.

Cocos s-a predat imediat si dupa o perioada de incercare in arest a ajuns la inchisoarea Jilava.

fara descriere

Pe principiul ban la ban si paduche la paduche trage, Dorin Cocos a fost repartizat intr-o celula "de lux", in care salasluia deja de o buna perioada de timp Dan Diaconescu, cunoscutul patron de televiziune.

fara descriere

Interesant este ca la un moment dat, presa a speculat pe seama faptului ca Dorin Cocos ar fi fost actionar majoritar la postul lui Diaconescu, dar nimeni n-a putut la vremea respectiva sa dovedeasca acest lucru.

DD-ul are de ispasit o condamnare de 5 ani pentru santaj, ajungand deja un "veteran" la Jilava, dar si una dintre "vedetele" inchisorii, fiind tratat cu mult respect de ceilalti "colegi". Pentru o acomodare mai rapida, Danut l-a primit in camera de aproape o luna pe un alt VIP, in persoana lui Dorin Cocos. Ajutat de omul de televiziune, Cocos a devenit rapid un fel de lider in inchisoare, mai ales ca a ramas un personaj la fel de bine informat si dupa gratii.

Conform unor surse din penitenciar, Diaconescu si Cocos sunt foarte optimisti in privinta eliberarii, incurajandu-i pe ceilalti detinuti cu vesti bune "de afara", conform carora in perioada urmatoare va fi dat un decret de gratiere, prin care vor reusi sa fie eliberati inainte de termen.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate