DEZVALUIRI EXCLUSIVE Monica Gabor a scos “de la pieptul ei” 17.000 de euro! Atat au costat silicoanele la care fosta doamna Columbeanu a renuntat de dragul lui Mr. Pink

Silicoanele Monicai Gabor apar si dispar mai ceva ca in trucurile lui Gog. Daca inainte de plecarea in America, manechinul afisa un bust generos cu ajutorul chirurgiei estetice si… al portofelului lui Irinel Columbeanu, dupa ce l-a intalnit pe Mr. Pink, silicoanele au disparut vizibil.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

Presa a incercat sa afle chiar de la Monica Gabor adevarul despre o eventuala operatie estetica de scoatere a silicoanelor, insa intrebarile au deranjat-o teribil pe vedeta.

Ea a evitat un raspuns direct, rezumandu-se la "Iubitul meu mă face să fiu naturală şi mă ajută să evoluez". Atunci toata lumea a dedus ca de dragul lui Mr. Pink, vedeta a renuntat la silicoane si, implicit, la 17.000 de euro.Caci atat a scos din buzunar Irinel Columbeanu (e drept, in doua transe!) pentru a satisface dorinta Monicai, pe vremea cand aceasta era sotia lui.

Wowbiz.ro a aflat, din surse apropiate fostei doamne Columbeanu, ca Monica a suferit prima operatie de marire de sani la inceputul casniciei cu Irinel. Interventia a avut loc intr-o clinica din Paris, Franta, si a costat 7.000 de euro.

fara descriereDupa prima operatie de siliconare, Monica a inceput sa pozeze din ce in ce mai sexy

Cativa ani mai tarziu, Irinel a mai achitat o factura de 10.000 de euro, dupa ce Monica a dorit silicoane de alta forma. Operatia de schimbare a implanturilor  a avut loc la Milano, Italia.

fara descriereAsa arata bustul Monicai dupa a doua operatie la sani

Acum, bustul vedetei arata ca pe vremea cand era doar o adolescenta. Si daca luam in considerare si schimbarea evidenta de look (Monica se fardeaza extrem de putin si poarta haine cu o linie simpla, departe de extravagantele de odinioara) e clar ca Mr. Pink o prefera cat mai... naturala.

fara descriereIn prezent, Monica nu mai are sani aproape deloc. Schimbarea a fost evidenta la petrecerile pe care Monica si Mr. Pink le-au dat in America

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate