Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Adevăratul motiv pentru care fiica lui Aurelian Preda l-a acuzat de abuz sexual pe Nicușor Iordan ar fi, de fapt, o criză de gelozie?!

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Dezvăluiri fabuloase făcute despre Aurelian Preda și fiica lui, Ana Maria Rosa.

Femeia care a fost ca o mamă pentru regretatul cântăreț de muzică populară susține că el își dorea mult ca fata lui să se mărite cu Nicușor Iordan.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Doamna Mariana a intrat în direct într-o emisiune de televiziune și a povestit cât de apropiat era Aurelian Preda de Nicușor Iordan și familia lui. Cântărețul de muzică populară ar fi vrut ca Ana Maria să se căsătorească la un moment dat cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care tânăra îl acuză acum, după moartea părintelui său, de abuz sexual.

Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Femeia mai spune că acuzațiile de abuz ale Anei ar putea fi pe fondul unei crize de gelozie. Deranjată că Nicușor Iordan s-ar fi cuplat cu o altă femeie, Ana Maria Rosa Preda s-ar fi decis să îi facă un scandal-monstru și să se răzbune ajungându-se chiar la plângerea făcută la poliție pentru abuz sexual.

"Aurelian îmi spunea: 'Mulţumesc lui Dumnezeu, de fiecare dată îmi spunea, că am întâlnit această familie, pe Nicuşor cu familia lui. Sunt îngerii mei păzitori. Ce m-aş fi făcut dacă nu aş fi întâlnit aceşti oameni?' Zice: 'Mi-aş dori foarte mult, doamna Mariana, să am un ginere ca Nicuşor. Mi-aş dori. Aş muri liniştit, dacă Ana ar avea un bărbat ca Nicuşor. Mi-aş dori să îl am ginere.' Aurelian şi-ar fi dorit ca Nicuşor să rămână pentru toată viaţa cu Ana, de a avut el atâta încredere să o lase pe mâna lui având mamă, având bunică, având naşă... Ana zice că deja avea legături cu el... Probabil, a fost o gelozie", a declarat doamna Mariana, femeia care i-a fost ca o mamă lui Aurelian Preda.

Galerie foto 
Citește și:

Adelina Pestrițu, hotărâtă să devină mămică pentru a doua oară: „Mă grăbesc!”

Imagini incredibile! Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Vedeta-candidat la sectorul 1, surprinsă la o ședință cu stafful ei, printre...

Daiana, fosta concurentă Puterea dragostei, a ales să-i fie amantă lui Fernando?! „Am fost nevoita sa fiu a treia persoana”

Chrissy Tiegen a întâmpinat complicații ale sarcinii! Vedeta a suferit o hemoragie

Ricardo de la Puterea Dragostei o înșală pe Deea?! Conversația care l-a dat de gol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies