Vedete

Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl lui Ştefan de la Exatlon! Motivul pentru care concurentul a ascuns că va participa la acest show fenomen

Dumitru Floroaică, tatăl lui Ştefan, a vorbit despre evoluţia la Exatlon a fiului său şi a dezvăluit motivele care l-au împins pe acesta să nu spună despre participarea la acest show fenomen.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl lui Ştefan de la Exatlon! Motivul pentru care concurentul a ascuns că va participa la acest show fenomenicon photo
Invitat în platoul emisiunii WOWbiz, Dumitru Floroaică a dezvăluit că a aflat foarte târziu că fiul lui vrea să vină la Exatlon: 
 
”Cu o seară înainte de Anul Nou am aflat că vrea să plece, nu ştiam prea multe despre concurs, ne-am uitat pe Youtube şi atunci am aflat despre ce e vorba. În prima fază, n-am avut timp să ne uităm, dar susţinerea a fost din partea fratelui său, noi am aflat foarte târziu, pentru că soţia mea e foarte emotivă şi n-a vrut să-i creeze palpitaţii.
Fizic, Ştefan e schimbat. A slăbit 8-10 kilograme şi mental cred că stă bine. Aşa e el mai retras, nu e foarte sociabil, n-a fost în sporturi de echipă.”, a mai spus el.
Întrebat ce părere are despre nominalizările făcute în această seară, acesta a spus că nu se aştepta să fie numit Lupu.
 
”Ştefan, ca întotdeauna, ce şi-a dorit a făcut, şi vă daţi seama e într-un concurs dur, eu cred că se descurcă. Nu ştiu ce să zic despre nominalizări.La Lupu nu mă aşteptam să fie nominalizat. E foarte greu, dar cinstit să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea lui. Am impresia că se grăbesc şi din dorinţa de a câştiga greşesc.”, a mai precizat el. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune