DEZVALUIRI SOC! "In Piata Victoriei nu s-au folosit doar gaze lacrimogene"! Un jandarm sustine ca la protest au fost imprastiate substante toxice

Tot mai multe relatari din Piata Victoriei acrediteaza ideea ca vineri seara s-au folosit si alte substante toxice, in afara de gaze lacrimogene.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Un jandarm a declarat pentru capital.ro, sub protectia anonimatului, ca pe 10 august s-au folosit nu doar gaze lacrimogene asupra manifesntantilor ci si alte gaze care provocau inclusiv senzatia de voma. Sursa citata sustine multi dintre jandarmi nu au fost de acord cu ordinul dat de Prefectul Capitalei, insa au fost practic nevoiti sa il respecte.

Si din partea manifestantilor exista voci care sustin ca in Piata Victoriei s-au folosit gaze toxice. „Ma usturau ochii, nasul si gatul foarte rau. Toate caile respiratorii imi erau blocate de acel miros infernal. Am fost prezent si la protestele din iarna si atunci s-au folosit sprayuri lacrimogene, dar nu se simteau asa cum s-au simtit acum”, a povestit un tanar pentru capital.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Diaspora sustine Romania si victimele din Colectiv! Uite in ce mari orase romanii nostri au protestat in tacere

Lectia unor tineri din diaspora! Aduc tone de ajutoare sarmanilor din tara

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Tudor Chirilă a iesit in strada aseara: "Eram solidar cu diaspora şi de asta am ieşit în stradă"

Presedintele a intervenit pentru solutionarea problemelor din "Diaspora"! Uite ce a cerut Guvernului!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies