Dezvăluiri şocante despre Daniela Crudu! Cu cine s-a culcat pentru a primi o casă şi ce a făcut în schimbul unei maşini de fiţe

Jurnalistul Mircea N. Stoian a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa Cruduţei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite asistente de televiziune de la noi. Bruneta a ajuns la inimile românilor pentruă ca a fost întodeauna sinceră şi jucăuşă, însă nu toate persoanele o privesc cu aceiaşi ochi pe vedetă. Jurnalistul Mircea N. Stoian a făcut-o praf aducând acuzaţii grave la dresa ei. Într-un text publicat pe blogul lui, el a scris că Daniela Crudu s-a drogat şi că are o casă şi o maşină primite în schimbul serviciilor sexuale. 
 
 
„A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare, e mediatizată cât trei miniştri, plus vreo alţi trei manelişti la un loc, are casă luată pe bază de hâţână-mă, hâţână-mă de la un penal din Braşov, maşină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf de strănutat cât nu produce toată Columbia întrun sezon fructuos, a avut carnetul suspendat de nşpe mii de ori pentru băutură şi viteză, are implanturi şi botox cât importăm din China într-un an şi are multe alte atribute care conferă faimă, charismă şi notorietate şi care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari, zonă recunoscută pentru traficul intens cu c***e de interes local”, a scris Mircea N. Stoian.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: