Dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate ale lui Bogdan Mocanu! Ce s-a întâmplat în ziua finalei!"Am luat două linguri de zahăr să îmi reglez glicemia” EXCLUSIV

Bogdan Mocanu a povestit prin ce stări a trecut în șase luni la Puterea dragostei și mai ales în finală!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu a câștigat sezonul 1 al show-ului Puterea dragostei, însă puțini știu cum a reușit el să treacă peste emoțiile din finală.

"Problemele mele de sănătate au fluctuat în competiție, am avut de multe ori glicemia mică, iar în finală, emoțiile m-au marcat atât de puternic, încât mi-a fost frică să nu clachez. Noroc că am luat două linguri de zahăr înainte de show, pentru a putea să duc seara până la capăt", a dezvăluit Bogdan într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: ȘOCANT! Unde au putut să o mai caute polițiștii pe Alexandra! Oamenii spun că fata ar fi fost în pivnița unui vecin

Citeste si: Ce avere ar avea Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a ucis două fete!

Citeste si: Vin Diesel de România, nou mesaj șocant, după crimele din Caracal: „Am dus țara în prăpastie”

fara descriere

Bogdan Mocanu și-a ținut diabetul sub control la Puterea dragostei! "Am aflat că sunt bolnav de la nouă ani”

Pe de altă parte, pe toată perioada emisiunii, în cele șase luni de stat în casă, Mocanu a încercat să nu facă prea mult caz de faptul că are diabet, doar cei din producție fiind la curent cu starea lui.

"Concurenților nu am vrut să le arăt situația mea, să nu creadă că mă victimizez, însă celor din staff, da. Ei au fost mereu alături de mine, când îmi trebuia ceva dulce, aveam prioritate, să pot să ies din emisiune, să iau ceva, o prăjitură sau miere. Mai mult, dacă aveam glicemia mare, la fel, mi se permitea să ies de la înregistrări, să îmi fac insulina. Au fost extem de îngăduitori cu mine, îmi amintesc că și în momentele în care nu mai aveam insulină, era de parcă aș fi fost în țară, îmi luau ei și nu aveam probleme", a mai povestit bărbatul..

Bogdan Mocanu și-a ținut diabetul sub control la Puterea dragostei, dar, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să spună cât de greu i-a fost încă de când era mic să conștientizeze că trebuie să aibă grijă la modul de viață. "Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos. Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", a spus Mocanu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate