Dezvăluiri tulburătoare la nouă luni de la moartea Ionelei Prodan! Ce i-a spus cântăreaţa fiicei sale în ultimele clipe de viaţă EXCLUSIV

Ionela Prodan a ţinut să îi transmită un mesaj fiicei sale pe patul de moarte,

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

La nouă luni de la moartea Ionelei Prodan, apropiaţii îşi aduc aminte cât de mult a suferit artista în ultimele luni ale vieţii. Măcinată de un cancer nemilos, îndrăgita cântăreaţă a stat mai mult prin spitale şi a încercat din răsputeri să lupte pentru a supravieţui! Din păcate, după tratamente intense, atât în ţara, cât şi în străinătate, organismul i-a cedat! (intră să vezi ce gesturi de omenie făcea Ionela Prodan în timpul vieţii)

Ionela Prodan i-a spus ultimele cuvinte fiicei sale pe patul de moarte! 

În toată această perioadă, la căpătâiul ei a stat Anamaria, fiica sa cea mare! Impresara s-a internat şi ea cu Ionela Prodan în rezerva Spitalului Elias, şi a îngrijit- o zi şi noapte, că un adevărat cadru medical.

”Ana a fost cea care a îngrijit-o până în ultima clipă, a stat cu ea în clinică zi şi noapte, i-a dat sa mănânce cu linguriţa, i-a monitorizat perfuziile şi a avut grijă ca marea vedetă a folclorului românesc să fie mereu schimbata şi să arate impecabil, aşa cum îşi dorea”, au povestit apropaţii familiei.
 
Poate tocmai de aceea, când a simţit că totul s-a sfârşit, Ionela Prodan i-a spus ultimele cuvinte fiicei sale pe patul de moarte. "Mi-a zis că, orice s-ar întâmplă, să fiu om. Apoi, s-a stins", a povestit Anamaria cu ochii în lacrimi.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: