Dezvăluiri uluitoare! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Răzvan Ciobanu la restaurantul de pe plajă! "Plec"

În ultimele ore de viață, Răzvan Ciobanu a fost împreună cu prietenii la restaurant de pe plajă în Mamaia!

Autor: Cornelia Ionescu, A.V.

In articol:

Răzvan Ciobanu a vorbit cu un prieten înainte de moarte. Ce i-a spus lui Sorin Oprea la un restaurant de pe plajă din Mamaia

Răzvan Ciobanu a încetat din viața duminică noaptea, în urma unui grav accident rutier.

Aflat la volanului unui bolid de teren, designerul a intrat într-un pom pe drumul din Săcele și s-a făcut praf. "A murit pe loc", a fost concluzia generală, la scurt timp de la anunțarea datelor tragediei.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Înainte însă de a încheia socotelile cu viața, controversatul creator de modă a avut două zile obositoare, în care nu a dormit deloc! După cum Wowbiz.ro a anunțat în premieră, vedeta a mers la mare, împreună cu niște prieteni apropiați, la festivalul Sunwaves, unul în care petrecerea ține non-stop.

Răzvan Ciobanu a vorbit cu un prieten înainte de moarte! "Voia să își cumpere țigări"

După o noapte albă și o dimineață agitată, la orele prânzului, designerul a mers la un restaurant de pe plaja din Mamaia, unde a luat masa și s-a întreținut cu cei de la fața locului.

La un moment dat însă, s-a ridicat de pe scaun și, fără să țină cont de nimeni și de nimic, a zis că trebuie să părăseascș localul.

Din spusele apropiaților, Răzvan Ciobanu a vorbit cu un prieten înainte de moarte. "Eu l-am întrebat unde se duce așa grăbit, iar el mi-a replicat că voia să își cumpere țigări, că nu mai are. I-am spus că îi dau din pachetul meu, nu e nevoie să plece.

Însă, nu a dorit să mă asculte. Mi-a zis că se întoarce repede și dus a fost. De atunci nu l-am mai văzut și nu l-am mai auzit. Însă, nu m-a mirat, căci, de multe ori, făcea așa. Pleca și nu se mai revenea. Așa era el! Este dureros acum să vorbesc la trecut despre el", a spus Sorin Oprea despre ultimele clipe din viața lui Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cezar, noul concurent de la Puterea Dragostei, este stripper FOTO

Dezvăluiri cutremurătoare de la ultima persoană care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu! ”Nu putea să mai meargă! Căuta mașina și avea un pahar în mână”

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Ciobanu nu a putut suna pe cineva în noaptea accidentului | DEZVĂLUIRI

Ipoteza cutremurătoare a lui Mircea N. Stoian în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! ”Accidentul rutier să fie de fapt o crimă camuflată?” DEZVĂLUIRI

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Ciobanu nu a putut suna pe cineva în noaptea accidentului | DEZVĂLUIRI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies