Dezvăluiri uluitoare! De ce a murit cu adevărat Ioana Condea! ”I s-au tasat coastele”

Organismul Ioanei Condea a cedat după cinci ani de chin!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În urmă cu trei săptămâni, Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet în Germania, a încetat din viață! După cinci ani de chin, în care nu a reușit să iasă din comă, fata de doar 24 de ani nu a mai supraviețuit.

“Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de polițiști pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei, iar ea a venit într-un suflet să facă tot ce este necesar pentru a o repatria”, a dezvăluit o apropiată a familiei.

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea Ioanei Condea, fata ucisă de proxenet! Declarația dureroasă a mamei: „Nu o să am liniște până...”

Citeste si: Cât a costat-o repatrierea pe mama Ioanei Condea? Suma a fost plătită cu greu! Nimic nu era posibil dacă nu primea ajutor de la EI!

Citeste si: Incredibil, cine i-a plătit biletul mamei Ioanei Condea pentru a o aduce pe fiica ei moartă în țară

fara descriere

Ioana Condea a murit! Care este cauza decesului!

După ce Ioana Condea a murit, aceeași apropiată a povestit despre ultimele clipe din viața tinerei. Nu îi mai rezista corpul! În ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense, iar ea chiar începuse să reacționeze la un moment dat la tratament, totul s-a încheiat la începutul acestui an! Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a spus femeia.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate