Dezvăluiri uluitoare! Un alt prezentator de televiziune din România recunoaște că este homosexual! ”Iubesc la nebunie un băiat de doi ani! Este student și ne-am cunoscut pe un site de gay ”!

  Marius Baldovin spune totul despre relația lui cu un student la medicină

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Marius Baldovin, cântărețul de muzică populară, dar și producător de emisiuni de folclor, a recunoscut, de curând, că este homosexual. Toată dezvăluirea a fost făcută imediat ce un alt om de televiziune, Răzvan Botezatu, a anunțat că este gay.

”Am văzut că un prezentator TV,  Răzvan Botezatu, a avut curajul de a-și spune orientarea sexuală, însă de ce nu aș spune și eu despre orientarea mea sexuală? Da, sunt gay, îmi e greu să spun public, însă m-am săturat să-i ocolesc pe mulți, pentru că îmi era frică de ce se va întâmplă! Îmi este greu să mă confrunt cu povestea mea însă nu am ce să fac… Sunt gay de la 14 ani, mi-am început viața sexuală cu băieții. Am fost maltratat și bătut în orfelinat și am fost nevoit să fug și să stau pe strazi”,a declarat Baldovin pentru cancan.ro

Citeste si: Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: ”Sunt gay! Și ce dacă?”! Prezentatorul TV nu se mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui în exclusivitate pe WOWbiz.ro

Baldovin a ținut însă să meargă pe calea adevărului până la capăt și a declarat, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, cine este bărbatul pe care îl iubește la nebunie de mai bine de doi ani.

”Mulți mă întrebau de ce, la vârsta mea, de 28 ani, nu mă însuram și de ce nu aveam o fată lângă mine... e uite a venit momentul să spun și să nu mă mai mă ascund după perdea… îmi plac bărbații! E greu să iau o decizie și să declar că sunt homosexual, dar nu mai suport să țin în mine! Iubesc un băiat pe numele lui Andrei, are 21 de ani, este student la Universitatea din Craiova, la Medicină, anul II! Ne-am cunoscut pe un site de gay,acolo a fost prima noastră conversație după care a venit întâlnirea cu el”, a început să povestească Baldovin, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Sora Ancăi Pop, cântăreaţa care s-a înecat în Dunăre, dezvăluiri incredibile: ”O justific pentru că vreau să se ştie ADEVĂRUL despre EA!”

Citeste si: Leo de la Strehaia, revoltat de referendumul pentru familie! A facut declaratii socante despre homosexuali

fara descriereMarius Baldovin este îndrăgostit de Andrei!

Omul de televiziune vorbește în detaliu despre bărbatul vieții lui! ”Sincer, la prima întâlnire, mi s-a părut un băiat ciudat care vrea doar o aventură, dar în realitate, el mă știa de la TV și chiar își dorea o relație cu mine, dar nu știa dacă sunt gay! De aceea, debutul poveștii noastre a fost mai dificil! Acum, avem doi ani de când ne cunoaștem, ne înțelegem bine, familia lui știe de el și de mine. Andrei are mașină de 100.000 euro și este bogat, însă nu sunt cu el pentru situația lui materială! Ne placem reciproc, am făcut sex și ne iubim la nebunie unul pe celalalt! El și-ar da și viața pentru mine, la fel și eu! Chiar consider că este totul pentru mine”, a mai spus Marius.  

Pe de altă parte, dacă Marius Baldovin este îndrăgostit de Andrei, iubitul lui nu dorește să facă încă public acest lucru. ”Andrei nu vrea să își dea identitatea deocamdată sau să vorbească despre relația noastră. Nu ne afișăm deocamdată pe site-urile de socializare pentru că lumea este rea și nu acceptă orientarea sexuală opusă! Totuși, la final, am un anunț pentru toții care ne judecă, este viață noastră și facem ce vrem cu ea! Nimeni nu are dreptul să ne dirijeze”, a conchis bărbatul!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate