Dezvăluirile halucinante ale unui medic care a lucrat la Terapie Intensivă! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale: ""Ei tot nu-ți dau aer, îți dau sedative"

Un medic face dezvlăuiri șocante despre secția de Terapie Intenstivă unde a lucrat.

Dezvăluirile halucinante al unui medic care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale: ""Ei tot nu-ți dau aer, îți dau sedative"
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Un medic face dezvlăuiri șocante despre secția de Terapie Intenstivă a Spitalului Județean Sibiu. Ce se întâmplă, de fapt, în spitale!?

Dezvăluiri șocante de la ATI

Cadrul medical a vorbit, sub anonimat, faptul că pacienții care ajung la Terapie Intensivă, deși suferă de insuficiență respiratorie, sunt sedați din primele ore.

Citeste si: Austria suspendă vaccinările cu un lot de AstraZeneca, după decesul unei femei de 49 de ani! Ce spun autoritățile

”Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, declară medicul.

În continuare, cadrul medical face dezvăluiri șocante. Acesta susține faptul că în momentul în care pacienții devin agitați sunt sedați. 

”Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat.

Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, spune medicul.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

"E i tot nu-ți dau aer,   îți dau sedative."

Totodată, acesta mai adăugă faptul că oamenii care ajung la ATI mor pur și simplu cu zile. Foarte puțini dintrei cei care ajung acolo ies în viață.

Dezvăluirile halucinante al unui medic care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale: ""Ei tot nu-ți dau aer, îți dau sedative"

”Evoluția COVID asta e: oamenii stau acasă, ajung la spital când e destul de târziu, cu penumonie.

Dar dacă ajungi la boli infecțioase și ei te trimit în modulare, dacă se constată că de azi pe mâine e posibil să ai nevoie de altfel de suport de oxigen. Ei au o mască simplă, tratează cazuri ușoare. Tu nu intri în ATI să mori, intri acolo să poți fi intubat, dacă e cazul, să poți lua altfel de tratamente, un CPAP. Dar dacă nici aceste aparate nu sunt setate, atunci tot nu primești nimic, începi să te desaturezi. Te agiți, dar ei tot nu-ți dau aer, îți dau sedative. Iar de acolo nu și-a mai revenit nimeni. Când văd sacul ăla negru cu fermoar îmi crește pulsul și tensiunea, brusc. Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat. Au avut aparținători și s-au interesat de ei

Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”, mai povestește el, potrivit  presei locale.

Totuși, managerul Spitalului Județean din Sibiu, Florin Neag, neagă cele declarate de către medic.

”Sunt surprins că, într-o astfel de perioadă, în care noi toți ar trebui să avem încredere în tot ceea ce înseamnă instituție din sistemul sanitar, analizăm astfel de apariții în presă, în sensul de declarații și acuzații expuse în anonimat. 

Citeste si: O companie farmaceutică anunță rezultatele promițătoare al unui medicament împotriva coronaviruslui

Vreau să vă spun că am fost personal costumat și îmbrăcat cu protecția necesară în zona roșie a ATI-ului din Spitalul Județean și dotarea și modul în care oamenii se comportă în această secție a spitalului mi s-a părut una peste limitele la care te-ai aștepta în sistemul sanitar din România. 

Bănuiesc că este în acord cu procedurile medicale să existe și o stare de sedare în momentul în care ai acele tuburi introduse în plămâni pentru a asigura necesitatea de oxigenare respectivă dar cei care au măști de oxigen, ei nu sunt sedați”, a spus Florin Neag, managerul Spitalului Județean din Sibiu

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Austria suspendă vaccinările cu un lot de AstraZeneca, după decesul unei femei de 49 de ani! Ce spun autoritățile

O companie farmaceutică anunță rezultatele promițătoare al unui medicament împotriva coronaviruslui

224.640 doze de vaccin Pfizer BioNTech sosesc mâine în țară

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies