Dezvăluirile lui Dani Mocanu! De ce nu are iubită şi cum preferă el să îşi potolească poftele trupeşti

Dani Mocanu este, la ora actuală, cel mai de succes artist de la noi, reuşind performanţe care mai de care mai importante î topurile Youtube, melodiile lui reuşind să obţină, încă din prima zi de la lansare, câte un milion de vizualizări.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Şi, ca orice vedetă a muzicii, Dani Mocanu este, fără îndoială, un ”trofeu” pentru unele domnişoare, mai ales că banii nu îi lipsesc şi ştie să le susure la ureche cuvinte care, probabil sunt pe placul lor.

Doar că, e-a dezvăluit, în exclusivitate Dani Mocanu, pe el nu îl interesează în aceste momente nicio femeie în mod special.

”Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri”,ne-a explicat Dani Mocanu.


Mai mult, tot el a mărturisit şi felul în care se bucură de abventurile cu pricina. ”Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, ne-a spus, mai sincer ca niciodată, Dai Mocanu.


Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017.

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, ”aroganţe” de multimilionar! Cum s-a pozat celebrul manelist

În ciuda procurorilor! Dani Mocanu şi-a făcut de cap, în Italia, după ce un an nu a avut voie să iasă din România

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Cutremur TOTAL în Europa! Liderii marilor puteri, reacție de urgență după decizia Rusiei: Este inacceptabil

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies