Dezvăluirile senzaţionale ale lui Iulian Pîtea la o săptămână de la întoarcerea de la Exatlon! ”Simia era îndrăgostită de mine”

Iulian Pîtea a povestit de ce fosta sa colegă de echipă, Ana Simia Ţăran, are un cui împotriva lui.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Surpriză uriaşă la puţin timp de la terminarea celui de al doilea sezon Exatlon România! Iulian Pîtea, ”fabulosul” cu lipici la fete în Republica Dominicană a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care fosta sa colegă, Ana Simia Ţăran l-a atacat dur după ieşirea din competiţie.

”Simia căuta atenţie încă de la început! Eu mi-am dat seama că are unele probleme de adaptare şi am tolerat-o, trebuia să fac acest lucru, pentru binele echipei, pentru atmosfera de acolo! O tensiune între mine şi ea ar fi afectat grupul şi, în special pe fete! Ce să vă spun, au intervenit, pe parcurs, tot felul de lucruri, probleme, inerente într-o competiţie, iar ea mereu avea nevoie de afecţiune! Simi se certa cu toată lumea şi considera că nimeni nu îi lua apărarea. Toate adunate, la un moment dat, m-au determinat să nu mai acccept! Nu am mai putut să trec peste! Felul ei de a fi mă enerva, chiar am fost la un pas să ne luăm şi la bătaie”, a declarat Iulian, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! (incredibil, ce spune Simia despre disputele cu Ana Otvoş)

Iulian Pîtea a aruncat bomba în privinţa relaţiei cu Ana Simia Ţăran! ”Avea tot felul de gesturi, îşi punea picioarele pe mine, mă atingea..”

Mai mult, Iulian Pîtea a aruncat bomba în privinţa relaţiei cu Ana Simia Ţăran! ”Sincer, eu am considerat-o mereu o atletă foarte bună, dar pe de altă parte, nu mi-a fost frică să spun că o să ne încurce, o să ne strice atmosfera în echipă! Era răuticoasă din foarte multe puncte de vedere şi, iniţial, nu am înţeles-o de ce. Dar... după, am realizat! Simia era îndrăgostită de mine, lucru pe care l-am simţit de mai multe ori! La vilă, de exemplu, avea tot felul de gesturi, îşi punea picioarele pe mine, mă atingea, cică involuntar, în fine... La un moment dat, şi fetele şi-au dat seama! Eu încercam să stau deoparte, simţeam energia aia a ei, dar mie nu îmi făcea plăcere. Dacă ar fi fost ceva şi din partea mea, aş fi acceptat, fiindcă dacă simt ceva, o fac, fără să gândesc! Însă, nu, nu mă interesa ca femeie şi, sincer, m-a bucurat când a ieşit de la Exatlon”, a conchis ”războinicul” pentru WOWbiz.ro!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate