Dezvăluri uluitoare! Ce se întâmplă între Ella de la Puterea Dragostei și Dorian Popa! ”Mi-a zis că vorbește cu el, dar la mijloc era altceva”! Jador a dat-o de gol DEZVĂLUIRI

Ella de la Puterea dragostei a vorbit în casă despre o legătură a ei cu Dorian Popa

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ella de la Puterea dragostei a fost, săptămâna trecută, în mijlocul unui scandal uriaș cu Jador. Îndrăgitul cântăreț a intrat în emisiune, prin intermediul Skype-ului, și a făcut o serie de afirmații dure la adresa brunetei, unele menite să își facî imaginea, pur și simplu, ferfeliță!

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei și Doria Popa! ”Ea l-a sunat”

”Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât”, i-a aruncat în față cântărețul primele cuvinte despre relația avută în primele luni ale anului la București, apoi, după ce a mai lansat acuzații despre caracterul Ellei, a vrut să îi dea și lovitura de grație prin acuze în fața colegilor. ”Bă, dar n-o mai vreau în viața mea niciodată”, a spus Jador.

Citeste si: Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! Melodia, ștearsă de pe Youtube. Primele declarații

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

Citeste si: Vulpița nu își iubește fetița? E dureros cum a tratat-o pe micuță când a revăzut-o. Niciun copil nu merită asta

fara descriere

Mai mult decât atât, Jador a mai dat din casă și a povestit tot felul de lucruri despre Ella la televizor. ”Îmi spunea de unul care o suna, de altul, nu îmi plăcea chestia asta, sunt și eu bărbat...Uite, mi-a zis că vorbește cu Dorian Popa. A lăsat să se înțeleagă cine știe ce, dar la mijloc era altceva. Ea a fost cea care îl sunase... pentru un barter. În fine, mai bine să se sfâșrșească totul, eu vreau o altfel de fată lângă mine. Am să îi fiu poate alături în momente grele, dar doar atât”, a a comentat cântărețul la Puterea dragostei. 

 

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Dorian Popa! ”Este frustrat” 

După ce Jador a vorbit în cazul Ella de la Puterea dragostei și adevărul despre relația cu Dorian Popa, ei bine, îndrăgita concurentă a pus punctul pe ”i”. Cuvintele cântărețului aveau să o doară teribil pe brunetă, motiv pentru ea de a nu lăsa lucrurile așa. de el.

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

”El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual. Nu pot să trec cu vederea faptul se așează cu nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea. Dacă tot vrei să faci ceva, păi, fă-o fără să știe nimeni. Dacă sunt iubită si respectată, eu nu plec niciodată de undeva, dar în cazul lui Jador nu am simțit că încearcă măcar să mă facă să mă simt așa cum îmi doresc”, a declarat bruneta de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate