Diana Belbiţă a provocat un scandal uriaş după ce a criticat-o pe Cristina Nedelcu de la Exatlon! Fanii actualei concurente au ripostat imediat ”Eu zic să încetezi acest circ pe care tu singură l-ai creat!” | DEZVĂLUIRI

Fosta concurentă în primul sezon Exatlon, Diana Belbiţă, a provocat un scandal uriaş după ce a criticat-o pe Cristina Nedelcu.

Autor: C.L.

Diana Belbiţă a postat pe una din paginile ei de socializare un mesaj în care o critică pe Cristina Nedelcu, actuala concurentă de la Exatlon. Totul a pornit de la  o discuţie pe care aceasta a avut-o, săptămâna trecută, cu Paula Vieru, noua concurentă intrată în echipa Faimoşilor.

”Nu sunt deloc de acord cu reacţia Cristinei referitor la "discuţia" cu Paula.

Nu am înţeles exact de la ce a pornit cearta, dar am auzit o singură voce pe ton ridicat şi neargumentat, şi da, nu era a Paulei.
Nu ştiu cum e în noul sezon, dar, sezonul trecut, noi abia aşteptam să vină un concurent nou şi să ne spună cum se vede din afară. Cât despre "Şi ai grijă că sunt mai mare ca tine" (cu doar un an, dar mă rog, asta e irelevant), o să folosesc haştag #tanticristina”
, a scris Diana Belbiţă, referindu-se la o ceartă din echipa Faimoşilor.

Discuţia, aşa cum a fost prezentată la televizor, ar fi pornit de la faptul că Paula şi-ar fi dat cu părerea despre un traseu, lucru ce ar fi deranjat-o pe Cristina, care i-a reproşat acesteia că după doar 3 zile în competiţie dă sfaturi celorlalţi.

Iată discuţia dintre Cristina Nedelcu şi Paula Vieru de la care a pornit totul 

 

Diana Belbiţă a provocat un scandal uriaş după ce a criticat-o pe Cristina Nedelcu de la Exatlon! I-a luat apărarea Paulei Vieru

Ei bine, postarea Dianei Belbiţă a încins spiritele, susţinătorii Cristinei Nedelcu şi ai Faimoşilor din actualul sezon au luat foc şi au criticat-o pe fosta concurentă.

”Având în vedere că o concurentă din primul sezon îşi dă cu părerea( total eronat şi nici informată, pentru că tu ai spus că nu ai înţeles

de ce se certau) nu poate decât să ne dezamăgească) este prima postare a ta despre aşa ceva, înţelegem că o favorizezi pe Paula însă asta nu îţi dă dreptul să instigi răutăţi la adresa Cristinei, ştiu ele mai bine ce este acolo şi or să ne lămurească când se întorc acasă, cred că tu @dianabelbita ar trebui să ştii cel mai bine că nu se dau decât fragmente pe TV şi că astfel de postări nu îşi au locul.
Şi dacă tot vrei să postezi despre ele, hai să fim corecte”
, este mesajul postat de cei din echipa Cristinei Nedelcu.

Replica Dianei Belbiţă nu a întârziat să apară. ”Tocmai de asta am menţionat că nu ştiu de la ce a pornit cearta şi nu am comentat decât pe baza fragmentului dat pe tv. Nimic mai mult. Am menţionat că singura voce ridicată a fost a Cristinei, ceea ce nu mă poate contrazice nimeni. Am spus cum aşteptam noi (concurenţii sezonului trecut), oamenii noi în echipa. Mereu îi "hărţuiam" cu întrebări. Şi am redat cu ghilimele o frază. Asta e tot... Nu am spus că motivul pentru care s-au certat este din vina Cristinei. Am comentat reacţia, nu motivul”, şi-a argumentat Diana Belbiţă postarea.

Însă, cum fanii Exatlon au continuat trimiţând zecid e mesaje pro sau contra Cristinei Nedelcu, echipa concurentei Exatlon a ripostat din nou: ”Dragă Diana văd că insişti cu ura şi instiga!!! Eu zic să încetezi pentru că este foarte urât ceea ce ai creat aici! Sunt fani ai Cristinei şi este normal să îi ia partea, însă pe pagina ta personală scrii despre tine ce vrei, orice, dar asta nu îţi dă dreptul la instigare şi jignire a altor persoane!! Eu zic să încetezi acest Circ pe care tu singură l-ai creat!”
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 04 noiembrie. Scene fierbinţi la Exatlon! S-a încins atmosfera între Iulian şi Mădălina, în piscină! Ana de la Mexic o să turbeze!

Cine a castigat EXATLON Statele Unite! Nu s-a mai întâmplat asta până acum

Tensiune fără precedent la Exatlon! Faimosul Mirel sare la Ionuţ Jaguarul: "Ce comentezi, mă? Îţi trag una de îţi sparg gura!"

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies