Diana Belbita a recunoscut ca are o relatie speciala cu Ernesto de la Exatlon Mexic! El i-a facut un cadou, iar ea nu se mai desparte de el! "Mi-a scris si mi-a zis ca..."

Diana Belbita a fost protagonista de saptamana aceasta a rubricii "Test de vedeta" din cadrul emisiunii "Teo Show".

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Diana Belbita a recunoscut ca s-a imprietenit si cu adversarii de la Exatlon Mexic. "Princess", membra a echipei Faimosilor, a pastrat legatura cu Hijo de Octagon si Ernesto, castigatorul show-ului Exatlon din Mexic.

 
"Eu imi doream sa mai raman la Exatlon, dar asa a fost sa fie! Sper ca voi mai merge acolo, poate sezonul viitor!", a declarat Diana Belbita la Teo show
 
 
Belbi ar vrea ca prietena ei Larisa Vasile sa ia marele premiu de 100.000 de euro. "Imi doresc sa castige Larisa. Tin cu toti din echipa Faimosilor, dar am o slabiciune pentru ea, mi-a fost prietena foarte buna. Am legat prietenii nu doar cu concurentii de la Exatlon Romania, ci si de la Exatlon Mexic. Pastrez legatura cu Octagon si Ernesto. Am o bratara de la Ernesto, mi-a pus-o chiar el la mana si am pastrat-o. S-a bucurat ca o pastrez. Mi-a scris ca se bucura ca inca o port. Vreau sa fac un meci in Mexic", a mai punctat Diana.
 
Desi in timpul concursului ai fi putut jura ca nu o suporta, Diana Belbita a spus despre Razboinica Anca ca nu e fata rea. "Chiar daca am avut conflicte cu Anca si la Exatlon, si dupa ce am iesit, nu mi se pare rea. E directa, sincera, spune lucrurile in fata", a declarat Belbita. 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate