Vedete

Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing! Vezi pe cine propune "Prinţesa Războincă" ca adversar pentru Daniel Ghiţă!

Pasionată de lupta pentru supremaţie, Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii au aflat că Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing. Fosta Faimoasă a văzut revenirea în ring a lui Daniel Ghiţă, după o pauză de aproape 4 ani, şi are o propunere în ceea ce priveşte următorul adversar al acestuia. (vezi cum a bătut Diana Belbiţă un prezentator tv)

Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing. Vrea un meci Daniel Ghiţă-Benny Adebguyi

“După meciul disputat împotriva lui Poturak la Cluj, Daniel Ghiţă l-a provocat pe Cătălin Moroşanu spunând se consideră un sportiv de renume. Dacă, în opinia lui Daniel, Moroşanu doar se consideră sportiv de renume, atunci eu propun un adversar poate pe măsura lui Daniel, Benny Adebguyi”, a postat Diana.

Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing: "Ei sunt cei mai buni doi români"

E clar că Diana Belbiţă se bagă în lupta greilor din kickboxing. “De ce? 1. Ambii au fost no.2 Glory 2. Ambii au luptat cu Rico pentru centură. În opinia mea, ei sunt cei mai buni doi români, deci ei sunt cei care să lupte pentru cine este numărul 1 în România”, a mai explicat Diana Belbiţă.

Galerie foto  Urmatorul articol