Diana Kovacs şi Rafaela, foste concurente la ”Exatlon”, declaraţii după eliminarea Andei Adam: ”Era normal...Este foarte accidentată.”

Este normal din punctul meu de vedere. Ea este foarte accidentată. Din câteva am înţeles, la meciul de fotbal, i s-a întâmplat ceva la genunchi. ”, a mărturisit Rafaela.

Autor: T.S.
 
 
”Cu mine era acolo, la o mişcare mai bruscă a piciorului, i s-a deplasat rotula, ea fiind operată de menisc nu mai are aceeaşi siguranţă.”, a spus Diana. 
Dacă nu era accidentată Anda Adam, Rafaela este de părere că Andrei Stoica ar fi fost eliminat, întrucât este mai încet. 
Diana, însă, este de părere că Oncescu ar fi părăsit Exatlon, întrucât a adus minusuri în echipă. 
”Cu cât eşti mai retras, cu atât apar divergenţele. Da, cred că nu s-a integrat.”, a mai spus Diana.

 

De asemenea, în direct, prin telefon, soţia lui Andrei Stoica s-a arătat uimită de nominalizările făcute. 
 
”Da, speram ca Andrei să fie eliminat. Nu ştiam că Anda este atât de accidentată, speram să fie bine şi să poată continua. Am un şoc, în emisiunea asta totul e posibil. Sunt foarte tristă pentru ea, dar ştiu că e o luptătoare.
Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Eu da, l-aş fi vrut acasă, sunt îngrijorată pentru că a slăbit mult, dar pentru el, pentru că ştiu că-şi doreşte, vreau să rămână cât mai mult. O să fie un alt Andrei, o să fie ca o renaştere pentru el. E mai slab cu 10 kilograme, tocmai de asta sunt speriată.”,
a soţia lui Andrei Stoica.
 
 
”Nu ştiam că Exatlon implică atât de mult efort fizic.
Eu m-am pregătit, am făcut tenis de la 9 ani, dar nu m-am pregătit să stau în aceeaşi încăpere cu alte nouă persoane. Eu sunt o persoană mai singuratică. Cred că de asta am fost eliminată.”,
a spus Rafaela.
 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies