Diana Sălăjean, gest emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România 2021: „Sunt mândră de el..."

Diana Sălăjean, soția lui Alin Sălăjean, declarații emoționante despre soțul ei.

Dian Sălăjean, mesaj emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România
Dian Sălăjean, mesaj emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Diana Sălăjean trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alin Sălăjean de mai bine de 12 ani. Cei doi îndrăgostiți au reușit să treacă peste momente mai puțin plăcute din relația lor și au parte de o căsnicie cum rar mai este întâlnit.

În urmă cu doar o seară, Războinicul a izbucnit în lacrimi, în momentul în care a aflat că s-ar putea să primească un mesaj de la soția lui. 

Dian Sălăjean, mesaj emoționant pentru Alin Sălăjean

Extrem de emoționat, concurentul de la Survivor România a declarat faptul că îi este extrem de dor de casă, de prieteni, dar în primul rând de soția lui frumoasă. La scurt timp, pe contul de socializare al Dianei, a apărut un mesaj emoționat. 

Citeste si: Cine este soția lui Alin de la Survivor România!? Motivul pentru care Războinicul a ținut-o departe de ochii curioșilor: "Frumusețea ei poate..."

Diana Sălăjean își susține soțul în competiția spectaculoasă de la Kanal D. Frumoasa brunetă a scris că, deși îi este greu, își dorește ca partenerul ei să rămână în emisiune până la final. 

"Îi sunt alături oricât i-ar fi de greu și sunt mai mândră ca niciodată de el! Suntem împreună de mulți ani, dar niciodată nu am stat atât de mult separați. Deși nu este ușor, îl vreau în competiția Survivor România până la final. Știu că este un învingător!", a scris Diana Sălăjean pe contul său de Instagram. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Alin Sălăjean, căsnicie de vis cu soția lui 

Alin Sălăjean trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soția lui. Totuși, Războinicul a ținut-o departe de pe frumoasa sa iubită de ochii curioșilor. 

Citeste si: Alin Sălăjean, „Buturuga mică” de la Survivor România 2021, prezentator la un post de televiziune consacrat. Nimeni nu știa asta despre Războinic

Dian Sălăjean, mesaj emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România
Dian Sălăjean, mesaj emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România [Sursa foto: Instagram]

"Multă  lume m-ați intrebat de ce o țin “ascunsă” pe soția mea pe rețelele de socializare.
A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine
instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 😂😂😂... oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Salajean mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!!

Citeste si: Războinicii, în culmea fericirii după plecarea lui Alin Sălăjean de la Survivor România. „Nu o să-i simțim lipsa!”

Tu ești singura  persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende... (șosete galbene, ireverențios).
Esti incântătoare!!! Mulțumesc!!", a scris Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Cine este Alin Sălăjan de la Survivor România

Alin Sălăjean este prezentator de evenimente, locuiește în Cluj și este căsătorit. Chiar dacă nu vine dintr-o zonă care să aibă legătură cu sportul, el consideră că posedă toate atuurile pentru a ajunge cât mai departe în competiția Survivor România.

Citeste si: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor România, sezonul 2. Războinica este o inspirație pentru internauți FOTO

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cățelului meu, în momentul în care mă vedea, şi acei cinci prieteni adevarati” , a declarat Alin Salajean.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Alin de la Survivor România!? Motivul pentru care Războinicul a ținut-o departe de ochii curioșilor: "Frumusețea ei poate..."

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România. Ce vrea să demonstreze războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, prezentator la un post de televiziune consacrat. Ce nu știu Faimoșii despre Războinic

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies