Diana Senteș, însărcinată, le face praf pe femeile care alăptează în public! Video

Fosta concurentă la Exatlon, Diana Senteș, însărcinată cu primul ei copil, pare să fie, la propriu, o adevărată războinică, atacându-le dur pe femeile care alăptează în public.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Însărcinată, fericită din cale afară că va deveni mamă alături de parternerul ei de viață, Diana Senteș nu s-a putut abține să nu vorbească despre femeile care consideră că este în regulă să alăpteze în public, aducând o serie de argumente în susținerea tezei sale.

Citeste si: E însărcinată! Diana Senteș, fosta Războincă de la Exatlon e nerăbdătoare să devină mamă

Citeste si: Opaaa! Diana Senteș de la Exatlon, în brațele lui Randy!

Citeste si: Diana Senteș de la Exatlon, imagini incendiare. Fosta concurentă a pozat îmbrăcată sumar

”Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă... În [email protected]# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că ltfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți [email protected]#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!”, spune Diana Senteș, revolată că sunt femei care, după ce au născut, se dezgolesc și își hrănesc la sân copilul pe unde apucă.

fara descriere

Mai mult decât atât, explică Diana Senteș, părerea ei este că deja s-a mers prea departe cu acest trend. ”Femeile alăptează, este indicat, bravo! Dar de ce trebuie să văd eu asta? De ce trebuie să vadă bărbații? De ce trebuie să vadă prietenul soțului/iubitului tău? Și ca să concluzionez, pentru că mi se zice că sunt cam rea... Dar tu nu ești rea când scoți t#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău... E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închis”!, a mai spus Diana Senteș. Ba chiar mai mult, părerea ei este că gesturile care le leagă pe femeile care abia au născut de bebelușii lor nu sunt ok, sub nicio formă, nici măcar făcute lângă partenerul de viață. ”Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi”, explică Diana Senteș.

 

Diana Senteș este însărcinată

Diana Senteș, cunoscută ca antrenoare de fitness în mediul online, extrem de discretă de-a lungul timpului cu privire la viața ei privată, este însărcinată și pare mai fericită ca niciodată. De ceva vreme, Diana Senteș se iubește un un tânăr care are 4 ani mai puțin, Războinica de la Exatlon luând decizia, înainte de pandemie, să se mute împreună cu acesta și, mai mult, în perioada de izolare a avut surpriza de a afla că este însărcinată. Extrem de bucuroasă de vestea primită, senzuala Diana Senteș a dat vestea și pe conturile sale de socializare, ba chiar mai mult, reucnioaște vedeta, este nerăbdătoare să își vadă copilul.

fara descriere

Diana Senteş s-a iubit cu Dani Oţil

Diana este antrenor de fitness, aşa că are un trup bine lucrat la sală. Este o figură cunoscută în lumea mondenă, apărând nu de puţine ori şi în presă. Totul a început în urmă cu vreo doi ani, când Diana Senteş a fost iubita lui Dani Oţil.

A fost una din puţinele femei cu care Dani Oţil s-a afişat în public după despărţirea de Mihaela Rădulescu. Deşi între Diana Senteș şi Dani Oţil nu a fost o relaţie prea lungă, cei doi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre. Mai mult, cu ceva timp în umră, înainte de a-l cunoaște de actualul partener de viață și viitorul tată al copilului ei, Diana Senteș a fost iubita lui Marius Turcu, fiul fostului acționar dinamovist Vasile Turcu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate