Stiri

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi o crima?

Dictionarul de vise ofera explicatii ale specialistilor pentru cele mai multe vise. Multi sunt cei care cred ca visele au o transpunere in viata reala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi o crima?
Ai visat o crima? Ce explicatie dau specialistii acestui vis?

Indiferent ca ai fost martor la o crima sau chiar tu esti criminalul, visul nu este de bun augur. Conform dictionarului de vise, el te anunta ca urmeaza in viata reala ceva neplacut, situatii dificile.

Daca visezi o crima este un semn ca in viata reala ai parte de situatii, evenimente care te tulbura profund, care te-au marcat.

Dictionarul de vise: ce insemna daca visezi un criminal?

Daca vezi criminalul in vis, acesta este posibil sa fie o persoana care vrea sa te avertizeze cu privire la cineva sau ceva care iti vrea raul, are o influenta negativa asupra ta. Criminalul in principiu iti “spune” ca trebuie sa dai dovada de vigilenta in urmatoarea perioada, cu privire la un eveniment care ar putea sa aiba loc. Te avertizeaza cu privire la niste vesti rele pe care le vei primi sau un ghinion de care te vei lovi.

Dictionarul de vise: ce inseamna daca esti martor la o crima?

Daca asisti doar la crima este un semn al neputintei tale in viata reala legat de un eveniment neplacut, te simti vinovat fata de cineva, iar aceasta stare negativa iti atarna greu de suflet.

Dictionarul de vise: Ce insemna daca tu esti criminalul?

Daca in vis chiar tu esti criminalul, iar victima este o ruda sau un prieten apropiat, inseamna ca esti nemultumit de respectiva relatie, poate fi chiar furia din viata reala care refuleaza in vis.

Doctorul Michael Shredl de la Institutul Central de Sanatate Mintala din Mannheim, Germania, care coordoneaza un studiu privind visele, sustine, ca oamenii care viseaza ca ucid pe cineva ascund in ei agresivitate si ura. Sunt, de cele mai multe ori, persoane introvertite care, cu greu, isi fac relatii in societate.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune