Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi un cal

Până în prezent, visele nu au fost în totalitate deslușite de specialiști. Deși nu este dovedit faptul că ele pot fi prevestitoare, iată că există câteva simboluri care pot spune mai multe despre personalitatea celui care visează sau despre evenimentele ce urmează să aibă loc.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Ce simbolizează caii în vis
Ce simbolizează caii în vis


In articol:

Psihologii susțin că visele reprezintă temeri sau experienţe reale. Ei spun că oamenii visează în fiecare noapte, însă își aduc aminte doar 10% din ce experimentează în vis.

Chiar dacă o persoană ține minte doar câteva lucruri din vis, acestea pot fi relevante pentru ceea ce urmează să se întâmple în viața lor. Așadar, tot ce visează un om poate reprezenta un simbol care prevestește o bucurie sau un necaz în viața lui.

Ce simbolizează caii în vis

Unul dintre aceste simboluri este calul. Însă este important de știut că în funcție de culoarea, poziția și contextul în care este visat, lucrurile pe care le prevestește pot fi de bun augur sau dimpotrivă.

De pildă, dacă o persoană visează un cal alb, asta înseamnă că va avea noroc și parte de succes. În cazul în care calul aleargă, se vor îndeplini dorințe și planuri. Iar dacă animalul se vinde în vis, e posibilă o călătorie.

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Pe de altă parte, un cal care merge în pădure poate reprezenta o boală pe cale să se agraveze. Iar dacă în vis persoana cade de pe cal, e posibilă pierderea unei sume de bani.

O căruță trasă de cai înseamnă rezolvarea unui mister. Dacă în vis apare un cal cu coadă foarte lungă, reprezintă ajutor de la prieteni, iar dacă în vis se cumpără un cal înseamnă ceartă în familie.

Citeste si: Adelina Pestrițu, atacată de țânțari! Care este motivul pentru care insectele nu au milă de frumoasa brunetă

Citeste si: Bărbatul care a aruncat un copil în fața trenului, în gara din Frankfurt, nu poate fi acuzat de crimă. Ce spun judecătorii

Citeste si: FOTO Gina Pistol ține sarcina la secret. Cum a încercat vedeta să-și ascundă burtica de gravidă

Ce simbolizează calul roșu

Calul poate însemna și oaspeți, iar dacă șaua este frumoasă o persoană importantă va apărea. Calul gri înseamnă întâlniri neplăcute, iar o veste bună este prevestită de o herghelie de cai.

Calul negru în vis reprezintă o veste bună, contrar așteptărilor. Cel maro anunță apariția unei persoane influente, dar poate reprezenta și frământări. Un cal roşu însă, poate anunţa o perioadă de anxietate şi depresie.

Ce reprezintă mânzul în vis

Ghinionul este arătat în vis de un cal care nu se lasă încălecat. Mânzul în vis este semn de sănătate pentru familie, dar mai ales pentru cei mici. Un cal liber, sălbatic simbolizează independenţa şi pacea interioară. Calul murdar în vis reprezintă invidia unora.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

Puterea dragostei 20 august: o fată a decis să lupte pentru Akebono, iar alți doi concurenți trec printr-un scandal uriaș!

Smiley, mesaj sincer după ce a fost oprit de poliție: ”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies