"Diego Maradona a fost omorât!". Noi informații ies la iveală în acest caz

Mai multe acuzații șocante au fost făcute de un avocat, în ceea ce privește moartea lui Diego Maradona.

"Diego Maradona a fost omorât!"
Diego Maradona în tinerețe, surprins în timpul unui meci de fotbal[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

 Rodolfo Baque, avocatul uneia dintre infirmierele lui Maradona, i-a acuzat pe medicii care l-au tratat pe fostul fotbalist în ultimele clipe din viață, de decesul acestuia.

Citeste si: Detalii șocante! Cum vorbea avocatul lui Diego Maradona despre el în ultimele momente din viață: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui”

"Diego a fost omorât!"

Omul legii a menționat faptul că celebrul argentinian ar mai fi avut șanse la viață, însă tratamentul administrat de medici i-a fost fatal: "Diego a fost omorât!”, a declarat Baque, avocatul infirmierei Dahiana Madrid, cea care s-a îngrijit de fostul fotbalist. Din spusele avocatului, Diego Maradona ar fi primit o medicamentație care avea ca efect mărirea pulsului, deși acesta avea probleme cardiace.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

De asemenea, Rodolfo Baque a ținut să precizeze că Dahiana, clienta lui, doar s-a conformat indicațiilor date de echipa medicală, considerându-i vinovați pe medici: "Există o responsabilitate a medicilor care l-au tratat. Au fost multe semnale de alarmă că Maradona va muri. Şi niciunul dintre medici nu a făcut nimic pentru evitarea acestui lucru.

Ceea ce Dahiana Madrid a făcut, a fost să se conformeze indicaţiilor medicilor”, a subliniat avocatul infirmierei.

Diego Maradona a făcut atac de cord în 2020
Diego Maradona în tinerețe, surprins în timpul unui meci de fotbal[Sursa foto: Captură YouTube]

Diego Maradona a făcut atac de cord în 2020, în urma căruia s-a stins din viață

Fostul fotbalist, care avea mai multe probleme de sănătate, a murit la vârsta de 60 de ani, după un atac de cord. Maradona se afla la reşedinţa sa din Tigre, Buenos Aires, la momentul tragediei, după ce în urmă cu câteva săptămâni fusese operat pentru un hematom la cap.

Ancheta morții starului argentinian se află încă în desfășurare și, până acum, șapte persoane au fost acuzate de "omor simplu cu premeditare" de către procurorii care se ocupă de caz.

Citeste si: Cum și-a petrecut Maradona ultimele zile din viață. Petrecerea la care a participat înainte să fie internat

Printre ele se află și Dahiana Madrid, una dintre infirmierele lui Maradona, care, în urma audierii, face obiectul unei anchete pentru “omor simplu cu premeditare”.

Ea riscă o pedeapsă de 8 până la 25 de ani de închisoare. Tot suspect de omor este și Ricardo Almiron, un alt infirmier, care a declarat că idolul dormea și respira normal înainte să moară, lucru infirmat de autopsie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A fost publicată ultima filmare cu Maradona în viață! Imagini curtremurătoare cu fostul fotbalist

Rezultatele finale ale autopsiei lui Maradona! Ce descoperire șocantă au făcut cadrele medicale

Detalii șocante! Cum vorbea avocatul lui Diego Maradona despre el în ultimele momente din viață: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui”

Zodiile care vor face mulți bani în această vară

Mirela Vaida surprinde din nou! A fost show total. Totul s-a întâmplat în direct

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Cetățenii sunt cei care vor suferi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies