Dima Trofim, mărturisiri emoţionante despre moartea surorii: "Trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor"

În sufletul lui Dima se duc lupte grele! Tânărul a vorbit foarte emoţionat de sora sa, care nu mai se află printre noi. Dima a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Dima Trofim a vorbit despre moartea surorii lui, dar şi despre momentele grele prin care a trecut. Îi simte foarte mult lipsa, iar Dima îi mulţumeşte pentru toate lucruri pe care le-a învăţatat de la ea. De asemenea, tânărul artist susţine că sora lui ar fi murit din cauza medicilor.

"Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că

nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ti pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că ei, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi absolut tot ce am. Şcoala muzicală tot datorită ei. Eu eram sceptic, nu ştiam dacă să merg sau nu, la dansuri la fel tot aşa. Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi", a spus Dima pentru un post tv.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

11 ponturi la indemana ca sa slabesti mult si sanatos

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018! Care sunt ultimele PROVOCARI ale anului 2018 pentru fiecare ZODIE

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Raed Arafat a dat vestea așteptată de milioane de români! Cine va mai fi vaccinat în etapa a doua! Există o singură condiție

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies