Dimineața a fost la morgă, iar seara a apărut la televizor veselă și plină de viață! Ce secret a ascuns Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a povestit cât de geru i-a fost să prezinte emisiunea și să pară veselă, imediat după ce fusese la morgă pentru a-și lua bunica.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumoase și admirate femei din România și, înainte de a renunța la cariera de prezentatoare de televiziune, apărea aproape zilnic pe micile ecrane. Ca o adevărată profesionistă, vedeta le zâmbea telespectatorilo, încercând să ascundă faptul că trece prin momente grele în viața personală.

Așa s-a întâmplat și în săptămâna în care Adelina Pestrițu și-a pierdut ambele bunici, dar a apărut la televizor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru a nu strica atmosfera. 

fara descriere

Adelina Pestrițu a ascuns totul în emisiune

„Mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos.

Citeste si: GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

Citeste si: Cornelia Patrichi se consideră păcălită de Statul român pentru că a crezut că Ministerul Culturii îi va mări pensia: „Mă gândesc acum cât eram de fraieră să cred în ajutorul lor!”

Citeste si: Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea”, a declarat frumoasa Adelina Pestrițu pentru Ok!Magazine, în urmă cu ceva timp.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate